Featured

Opatija slavila u drugoj utakmici s Hrvatskim dragovoljcem. Zoran Bogolin o nastvku prvenstva: Iza nas nitko ne stoji, naš utjecaj je limitiran samo na travnjak.

ZAGREB: Memorijalni turnir "Drago Parać"

OPATIJA - HRVATSKI DRAGOVOLJAC 3:1 (0:0)

OPATIJA: Prskalo, Pozderac, Macolić, Malinić, Rapović, Furjan, Kožić, Žabec, Ajajyi, Bogolin B., Bogolin V. Još su igrali: balent, Iskrić Čulina, Kordić, Matić, Junuzović, Pejanović, Kašiković, Kardum

Trener: Zoran Bogolin

HRVATSKI DRAGOVOLJAC: Jagatić, Franić, Milović, Adžaga, Perić, Kupsjak, Vukelić, Bičanić, Opačić, Večerić, Pešić. Još su igrali: Žgela, Kobetić, Čengić, Ibrahim, Guilherme, Vlahovski, Husnjak, Kegelj, Gluić, Gudelj, Gracin, Kamga

Trener: Mladen Stipković

U drugoj utakmici 6. memorijalnog turnira "Drago Parać" Opatija je pobijedila Hrvatski Dragovoljac 3:1. U i onako potentnoj momčadi Opatije nedostajalo nekoliko prvotimaca, dok je Hrvatski dragovoljac s mladom momčadi u prvom poluvremenu jako dobro parirao azurno-plavima što je boja novih dresova momčadi Opatije. Na odmor se otišlo bez golova. 

U drugom poluvremenu dolazi do izražaja iskustvo momčadi s Kvarnera, Malinić je strijelac za 1:0 nakon ubačaja iz kornera, na dva nula povećava Kožić iz slobodnog udarca. Husnjak je je smanjio na 2:1, a Junuzović je strijelac za konačnih 3:0.

Kratko samo popričali sa trenerom Zoranom Bogolinom prije utakmice o planovima i očekivanjima u nastavku prvenstva.

- Slažemo dobru momčad i ulazimo u borbu za viši rang, govori Bogolin.

Podsjećamo na Kustošiju, Karlovac i Ždralove.

- Mi ćemo se sportski boriti, iza nas ne stoji nitko i toga smo svjesni, sve je na nama, naš utjecaj je limitiran samo na travnjak i nadigravanje. Hoće li on biti dovoljan vidjet ćemo.

Uvjeti korištenja
Korištenjem ovih stranica i njenih dijelova suglasni se s politikom zaštite podataka i uvjetima korištenja. Naše stranice ne prikupljaju osobne podatke niti omogućuje trećim stranama profiliranje i praćenja naših korisnika. Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. Više informacija možete pronaći na linkovima niže.