U Sigetu u "bum-dum-bum" nogmetu bodove su podijeli Hrvatski dragovoljac i Krk.

U Sigetu u "bum-dum-bum" nogmetu bodove su podijeli Hrvatski dragovoljac i Krk.

HRVATSKI DRAGOVOLJAC – KRK 1:1 (0:0)

ZAGREB: NŠC Stjepan Spajić. Gledatelja: 150. Sudac: Znaor (Podbablje) Pomoćnici: Neralić (Karlovac) i Barić (Solin). Četvrti sudac: Marić (Sisak). Delegat: Jambrović (Štefanec). Kontrolor suđenja: Bošnjak (Harkanovci)

STRIJELCI: 0:1 - Klenovšek (71′), 1:1 - Perić (89′)

HRVATSKI DRAGOVOLJAC: Gujić, Franić, Kobetić, Adžaga (od 62' Gudelj), Evačić (od 46' Ljuboja), Opačić (od 83' Reli), Marinčić, Gracin, Veljača (od 77' Milović), Amoateng (od 46' Perić) Kauzlarić Trener: Mladen Stipković

KRK: Vargić, Turkalj, Burul (od 88' Jelić), Lucić, (od 88' Matulja), Travaglia (od 67' Klenovšek), Zec (od 67' Jurica), Jurešić, Muminović, Bokulić, Kosić, Golemac (od 78 Jurešić) Trener: Igor Tkalčević

Malo smo od nogometa vidjeli danas u Sigetu, Hrvatski dragovoljac i Krk odigrali su utakmicu koja se sastojala od Bun-dum-bum nabijanja i jurnjave od šesnaesterca do šesnaesterca. Opravdanje takvoj prezentaciju možda leži u tome što se jučer na travnjaku u Sigetu igrala utakmica Dubrave TK i Orijenta kojoj je prethodila prijepodnevna jaka kiša, a i tijekom utakmice je zalila travnjak koji se nije uspio oporaviti, možda u tome leži bezidejnost napadača obje momčadi.

Najbolji trenutak utakmice koji vrijedi upamtiti je gol Krka, Golemac je sjajno izveo udarac iz kuta, a Klenovšek koji je netom prije ušao pospremio je glavom u mrežu Gujića. Ofenziva HD pred sam kraj utakmice u opisanom stilu bum-dum-bum donosi poravnanje, realizator je bio Perić. To bi bilo sve što bi od igre mogli spomenuti sve ostalo je za promptan zaborav.

Liga koja bi trebala biti razvojna i pružiti priliku mladim igračima za dokazivanje nije ispunila njezin cilj kojim su se rukovodili kod osnivanja, nogomet koji gledamo je ispod razine ugleda koji naš ima u svijetu.

Sudac Znaor postavio si je kriterij kojeg se držao do kraja i time zaslužuje pohvale, to što je on po nama previše sjekao igru mnogim dosuđenim prekršajima i dizao tenzije kod igrača druga je priča, ali bio je takav i jednak prema obje momčadi.

- Došli smo pobijediti, odnosimo bod. Zadovoljan sam što smo ovom utakmicom prekinuli negativan niz. Utakmica je bila takva, tko bude manje griješio pobjednik je, grešaka nije ni bilo, rekao nam je Igor Tkalčević trener Krka

 

Uvjeti korištenja
Korištenjem ovih stranica i njenih dijelova suglasni se s politikom zaštite podataka i uvjetima korištenja. Naše stranice ne prikupljaju osobne podatke niti omogućuje trećim stranama profiliranje i praćenja naših korisnika. Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. Više informacija možete pronaći na linkovima niže.