SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Cvitanović: Ne idemo u sastavu s kojim bi htjeli, ali idemo po dobru utakmicu i pobjedu; Fintić: Prgava su momčad, tuku, a da nitko ne vidi, vratit ćemo im za poraz u Zagrebu

  1. Foto: Djuka / Juniori Dinama u ZL ZagrebFoto: Djuka / Juniori Dinama u ZL Zagreb

Juniori Dinama prvi su stigli u zračnu luku i pristupili formalnostima prijave za let prema Sevilli gdje ih sutra očekuje uzvratna utakmica UEFA youth league sa Sevillom.

Matija Fintić tom prilikom nam je rekao:

-Očekujemo tvrdu tekmu, znamo što nas čeka u Zagrebu smo vidjeli da su dosta prgava momčad, znaju tući da to nitko ne vidi. Mislim da budemo pametniji neko što smo to bili doma, radili smo neke greške kaj su nas skupo koštale. Mislim da trebamo popraviti svoju realizaciju koja nije bila na razini i na kraju bi to sve trebalo dobro ispasti.

Ostali su vam dužni iz prve utakmice?

-Iskoristili su sve svoje šanse, a mi nismo zabili za 3:3 a tu se mogla prelomiti tekma , šteta za to pa ćemo im mi zato vratiti u Sevilli.

Trener Cvitanović rekao je:

-Idemo s problemom, ne idemo u sastavu s kojim bi htjeli, ali to je bogatstvo kluba, jedino mi je žao što na ovoj utakmici nećemo moći računati na Olma i Đuraseka, to su dva igrača koji su bili dosta zastupljeni na dosadašnjim utakmicama i jako su bitni za našu igru i našu ekipu. Olmo je još od utakmice sa Sevillom osjećao zglob, jučer je probao trenirati, ali nije uspio, nije mogao, Đurasek deset dana nije u treningu, žao mi je ali idu oni koji mogu i koji su zdravi. Nadam se da ćemo odraditi pravi posao, gledali smo i izanalizirali prošlu utakmicu, vidjeli smo gdje smo griješili, a i ono što smo dobro radili, greške trebamo otkloniti, a potencirati ono što smo dobro radili. Idemo po dobru utakmicu i po pobjedu kao svaki put.

Koji će sastav istrčati?

-Sastav, imamo još neke dvojbe, postoji samo jedna dvojba, tko će umjesto Olma.

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
TIM Kabel
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room