SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Eintracht pobjedom 2:0 nad blijedim Dinamom u prilici izboriti finale, ako Dinamo pobjedi Real vodećeg A skupine s 6 bodova, a on Zagłębie s više od tri gola razlike.

Foto: Šogy / Real stopostotan u dvije utakmiceFoto: Šogy / Real stopostotan u dvije utakmice

Ako Dinamo jučer nije imao sreće, danas je to bilo njegovo blijedo izdanje, Eintracht je slavio pobjedu 2:0. Trener Rukavina je izostavio Marina zbog obveza prema Dinamu II, Šutala, Jelenića, a Julardžiju je ostavio na klupi. Eintracht je od samog početka preuzeo posjed te igru prenio na polovicu Dinama. Nijemci su preko Mankande i Justinea Kabuye ozbiljno zaprijetili. Pod kraj prvog poluvremena i Dinamo je imao priliku za vodstvo, prvo Stirla zaustavlja Mihaljevićev udarac, a Kapitanović je neprecizan s ruba šesnaesterca.
U 49' teže se ozlijedio Brugger kojeg su na nosilima iznijeli s terena. Rukavina uvodi Julardžiju u igru što Dinamu donosi malo živosti, ali nedovoljno za nešto više. Nakon velike greške kapetana Franjića, Siebert u 72' dovodi Eintracht u vodstvo, a za konačnih 2:0 u 93' zabija Albanese.
Dinamu sutra u utakmici s vodećim Realom skupine A pobjeda neće biti dovoljna za drugo mjesto, nego će ona dati priliku Eintrachtu da izbori igranje u finalu, ako Zagłębie Lubin pobjedi s razlikom tri ili više golova. Ako Zagłębie Lubin pobjedi Eintracht, a Dinamo Real drugo mjesto pripast će onom tko pobjedi s većom gol razlikom.

Ostali rezultati:
FEYENOORD – KOBENHAVN 2:1 (1:0)
HRVATSKA U-19 – MARIBOR 3:3 (3:2)
ZAGLEBIE LUBIN – REAL MADRID 0:2 (0:0)

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
TIM Kabel
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room