SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Šikić će morati ponuditi "kraljevstvo za strijelca". Toplak se nije nametnuo gostima igrom ni u prvom dijelu, s jednakim brojem igrača

Foto: Djuka / Čović igrač utakmice, Mesfin isključenje zbog 2.žutog, Grezda se ozlijedio 13'.Foto: Djuka / Čović igrač utakmice, Mesfin isključenje zbog 2.žutog, Grezda se ozlijedio 13'.

INTER - LOKOMOTIVA    0:0

ZAPREŠIĆ - Gradski stadion. Gledatelja: 200. Glavni sudac: Vidulin (Kanfanar) 6,5. Pomoćni suci: Kečkiš (Virovitica) i Stolnik (Varaždin). Četvrti sudac: Frković (Gospić).

INTER: Čović 7, Mesfin 5,5, Filipović 6,5, Begić 6, Čale 6, Šarić 5,5, Mazalović 6,5, Puljić 6, Blažević 6 (od 90. Kolar -), Brlečić 5,5 (od 80. Polizzi -), Mamut 5,5(od 52. Postonjski -) Trener Toplak 6.

LOKOMOTIVA: Šemper 6,5, Kolinger 6, Majstorović 6,5, Rrahmani 6,5, Rožman 6, Šunjić 6, Ćorić 6, Majer 6,5, Cekici 6 (od 61. I. Antunović -), Grezda - (od 13. Capan 6), Bočkaj 6. Trener Tokić 6.

Ocjena utakmice: 6.

Igrač dvoboja: Čović (Lokomotiva)

Isključen Mesfin (Inter) zbog drugog žutog kartona u 50. minuti

Nije se ispunila želja direktora Lokomotive Božidara Šikića da će napokon pobijediti Inter i to baš usred Zaprešića. Pretpostavke su postojale: Inter je zaigrao bez Boseca i Komorskog, a od 50. minute igrao je desetoricom zbog drugoga žutoga Mesfinu. Lokomotiva je dominirala u posjedu lopte, ukupno 64:36, a igrala je i znatno agresivnije 21:14 prekršaja, pucala je četiri puta u okvir vrata (Inter jednom) i Šikić će morati ponuditi "kraljevstvo za strijelca". Lokomotivi jednostavno nema tko zabiti.

Inter može žaliti za Mazalovićevom vratnicom u 9. minuti i pozvati se na činjenicu da je gotovo cijelo vrijeme igrao s jednim igračem manje, no i kad je bio brojčano izjednačen nije se uspio nametnuti gostima, kao što je to trener Toplak planirao. Jer i u prvom dijelu Lokomotiva je imala znatnu premoć. Jedina Interova "prava puška" Jakov Puljić u proljetnom nastavku još nije zabio. U jesen je bio drugi strijelac prvenstva. Vratar Čović bio je prvo ime. To je dobro i nije.

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
TIM Kabel
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room