SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Bravo Hodžić, samo neka mu počne ulaziti u sva godišnja doba. Moro se silovito uspinje. Da je prepoznat ranije već bi kucao Čačiću. Perić odbacio svaku nevjericu

Foto: Djuka / Armin Hodžić dva gola u PuliFoto: Djuka / Armin Hodžić dva gola u Puli

ISTRA 1961 - DINAMO   0:3  (0:1)

PULA - Stadion Aldo Drosina. Gledalaca oko 2.500. Glavni sudac: Bebek (Rijeka) 6,5. Pomoćni suci: Petrović (Valpovo) i Grgić (Osijek). Četvrti sudac: Matoc (Zaprešić).

Strijelci: 0:1 - Soudani (18), 0:2 - Hodžić (52), 0:3 - Hodžić (90+2)

ISTRA 1961: Ivušić 5,5, Miloš 5,5, Žižić 6, Mitrevski 6, Pavić 5,5, Paracki 5,5, Puclin 6, Mario Lucio 6 (od 70. Prelčec -), Roce 6 (od 84. Urošević -), Gržan 6 (od 70. Burić -), Solomon 7. Trener Tot 6.

DINAMO: Zagorac 7, Stojanović 6,5, Lešković 6,5, Perić 7,5, Matel 6,5, Moro 7,5, Antolić 7, Sammir 7,5 (od 70. Gojak -), Soudani 7 (od 77. Guilherme -), Ćorić 7 (od 61. Šitum -), Hodžić 8. Trener Petev 7..

Ocjena utakmice: 7.

Igrač dvoboja: Hodžić (Dinamo)

Dođe vrijeme kad ne ulazi ništa, ali dođe i kad ulazi sve!  Čekamo da mu počne ulaziti u sva godišnja doba, osim eventualni dio zime i da se Armin Hodžić (22) najzad promakne među najbolje izdanke bosanskoga nogometa i dakako Dinama i da, kad dođe vrijeme, postigne transfer koji će usrećiti njegovu i Modru blagajnu! Hodžić je u jesen bio u krizi, a u proljeće mu ide kao nikada i već je na deset golova i mogao bih se okladiti da će na kraju biti prvi strijelac. U Puli na 2:0 pogodio je gol kao iz priče.

Drugo što me oduševilo je bila je igrao Mora. U jesen SportNews je zdušno navijao za Morin premještaj u prvu  momčad, jer se u svakom njegovom nastupu i ponekom veličanstvenom potezu za Dinamo II vidjelo da zaslužuje mjesto u najboljem sastavu. Bugarski trener se nije odvažio uvrstiti ga. A da jest, vjerojatno bi već kucao na vrata reprezentacije.

Treće za pohvalu bila je igra stopera Dine Perića. SportNews ga je promovirao kroz Lokomotivu, dok vodećim hrvatskim medijima Kajzerica i nije baš na oku. Ali ipak došao je Perić u Maksimir kao treća stoperska rezerva. Igrao je za Dinamo II. Kada su se ozlijedili Sigali i Schindelfeld nastala je panika. Nije trebalo, Perić je tu.

Dinamo je Puli odigrao baš kao što se od njega očekuje. Svakako da je tome pridonio i iskusni Sammir. Nije bilo vraćanja lopte. Kombiniralo se i pritiskalo prema suparničkim vratima, napadalo se protivnika na njegovoj polovici i stajalo blizu Istrinim igračima. Bilo je i nešto sitnih propusta, ali tendencija je optimistička.

 

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
TIM Kabel
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room