SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Lokomotiva poslije pet kola ima, poslije Dinamove, najbolju obranu. Tokić trener: Rrahmani je prvi stoper u Hrvatskoj. Predstojeća pauza je šansa za Lovrića

Foto: Šogy / Mario TokićFoto: Šogy / Mario Tokić

Lokomotiva u pet proljetnih kola ima, poslije Dinama, najbolju obranu u Prvoj HNL, ali i treću najslabiju navalu poslije Intera i Cibalie.

Dobro, hoćete li dati "kraljevstvo za strijelca", pitam trenera Maria Tokića.

-Nećemo dati ništa, kamo li kraljevstvo! Snalaziti ćemo se kao i do sada, ali želim reći da je Radonjić počeo trenirati i pretpostavljamo da će zaigrati u zadnjih četiri pet utakmica prvenstva.

Obrana vam je zaista uspješna. Primili ste samo tri gola, Dinamo jedan, Hajduk četiri, Rijeka sedam. Gajite igru s trojicom u zadnjoj liniji?

-Iako sve više klubova u Europi sprovodi taj sustav, mi smo na to bili prisiljeni i eto pokazalo se kao pun pogodak.

Zašto ste bili prisiljeni?

- Nismo imali desnog beka. Karačić se ozljeđen 3,5 mjeseca. Kluk se nije baš snašao, a i on se ozlijedio, dok Cupan ipak nije bek.

Trojac Kolinger - Majstorović - Rrahmani  je toliko dobar da ni vratar Šemper nema previše posla?

-Samo Rijeka i Dinamo imaju dobre stopere u Prvoj HNL. Ostali u slabiji od nas. Rrahmani je stoper broj jedan. Mislim da bi naš trojac trebao uzeti više rizika u igri prema naprijed.

Majer je na visokoj razini, ali ne ide na još više?

-Ide, ide. Protiv Intera i Hajduka bio na vrlo visokoj razini. On i Šunjić.

Protiv Hajduka novinari su Grezdu proglasili najboljim?

-Grezda uvijek odradi svoje.

Lovrić nije ni na klupi. Zar ne bi bilo bolje da je još ovu polusezonu ostao u Kustošiji? Ovako Kustošija možda neće ući u Drugu HNL, jer je bez njega 20 posto slabija, a u Lokomotivi nije ni rezerva?

-Kod Lovrića se vidi da je preskočio najmanje dva razreda. Ali mislim da se morao brže prilagođavati. On je bio glavni igrač u Kustošiji, to se jasno uočava. Na našim treninzima neke dane je bio prisutan samo tijelom, a ne i duhom. No, Lovrić ima potencijal i bolje da je preselio na Kajzericu nego ostao u Kustošiji. Neka se privikava. Šest mjeseci će mu jako dobro doći. Predstojeća pauza će također dobro doći kako bismo dali priliku njemu, Mihaljeviću i Kluku da se nametnu.

 

 

 

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
TIM Kabel
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room