SportNews.hr

prava sportska priča

TIM Kabel

Zašto nisam Peteva pitao što će biti ako ne pobijedi ili ne daj bože izgubi od Hajduka? Hodžića muči gležanj. Soudani igra, Ćorić i Perić u kombinaciji. Očekuje se najveći posjet u ovoj sezoni. Golemo zanimanje novinara

Došao sam na press konferenciju Dinama odlučan da uoči utakmice s Hajdukom (subota 15 sati) treneru Petevu postavim pitanje što ako Modri ne pobijede ili ne daj bože izgube taj susret. Da li bi trener povukao neki potez, odnosno iz razloga korektnosti ponudio ostavku. Ali kako je konferencija počela i protekla u veselom i optimističkom ozračju, odustao sam od kvarenja raspoloženja. Uostalom i mislim da ne bi povukao nikakav potez.

-Dinamo će igrati bolje i uzeti sva tri boda. Soudanijev slučaj ne želim posebno komentirati. On će igrati, a takvih startova ima na svakoj utakmici bez posljedica, započeo je svoj monolog trener Petev i zaključio: Moramo biti pametni! Do kraja prvenstva u svakoj utakmici moramo pobijediti.

Što se tiče zdravstvenog biltena jedino donekle nije siguran nastup Hodžića kojega muči gležanj. Ćorić od ponedjeljka trenira i bit će u kadru za sastav kao i Perić.

Glasnogovornik Lesički prenio je pretpostavku da će susret s Hajdukom gledati najveći broj posjetitelja u ovoj sezoni. Blagajne će biti otvorene i u subotu od 10 sati, hajdukovci će imati svoju blagajnu na jugu, Hajduku je dostavljeno tisuću ulaznica dok će Cammeo taxi voziti po povoljnijim cijenama.

Lesički je obavijestio i o velikom zanimanju novinara:

-Prijavilo se 40 novinara za jednokratnu akreditaciju plus stalno akreditirani

Fotogalerija:

Foto: Djuka

Tim Kabel
Alpas

PROMO

TIM Kabel

⚑ Odabrane vijesti!

Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>