SportNews.hr

prava sportska priča

TIM Kabel

Marko Brekalo znalac sa zagrebačkih amaterskih terena zabio za Cibalijin zaprešićki bod. Postonjski primjer da ima igrača u Drugoj HNL

Foto: Djuka / BrekaloFoto: Djuka / Brekalo

INTER - CIBALIA  1:1  (0:1)

ZAPREŠIĆ - Gradski stadion. Gledalaca: 200. Glavni sudac: Frković (Gospič) 6,5. Pomoćni suci: Sanja Rođak- Karšić i Stolnik. Četvrti sudac: Marić (Daruvar)

Strijelci: 0:1 - Brekalo (40), 1:1 - Puljić (48)

INTER: Ćović 6, Bosec 6, Filipović 6, Komorski 6, Begić 6,5,  Čale 6 (od 60. Mesfin -), Mazalović 6 (od 59. Polizzi -), Šarić 6,5, Puljić 7, Postonjski 7 (od 86. Mujagić -), Kolar 6. Trener Toplak 6,5

CIBALIA: Matković 6, Žderić 6, Zgrablić 6, Tomašević 6,5, Čuljak 6, Muženjak 6, M. Mišić  (od 76. Pervan -), Vitaić 7, Baša 6,5 (od 59. Mastelić -), P. Mišić 6 (od 60. Filipović -), Brekalo 7. Trener Bartolović 6,5.

Ocjena utaakmice: 6,5

Igrač dvoboja: Brekalo (Cibalia)

Za Inter je sreća što je već ranije osvojio priličnu zalihu bodova i relativno je siguran u očuvanje prvoligaškoga statusa jer kako već dugo ne zna za pobjedu u nekim drugim okolnostima bi opasno visio. Kako Zaprešićani nisu ti koji kupuju gotove igrače sa strane - jedni od rijetkih su baš cibaliaši Puljić i Filipović - oni se moraju oslanjati na igrače iz druge i trećih liga. Upravo jedan takav je popodne dominirao. Bio je to, dobar znanac, strijelac jedinog pogotka za Vinkovčane Marko Brekalo 24-godišnjak iz zagrebačke Dubrave, austrijskog kluba, slovenske Krke i Lučkog koji nije prošao u zagrebačkim klubovima, a zabija za Cibaliu.Tako je to u nogometu. s obzirom da pratim s koliko pažnje interaši Laljak, Toplak i Brnas promatraju zagrebačke drugoligaške i trećeligaške susrete i vjerujem da će pronaći dobra imena - a ima ih - i da u novoj sezoni nećemo strahovati. Postonjski je također primjer.

Mislim da je novi trener i bivši igrač mnogih klubova Mladen Bartolović dao određenu sigurnost vinkovačkoj momčadi jer bilo je čudno da ona igra lošije nego prošle sezone u Drugoj HNL gdje je sigurno osvojila naslov.

 

Tim Kabel
Alpas

PROMO

TIM Kabel

⚑ Odabrane vijesti!

Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>