SportNews.hr

prava sportska priča

TIM Kabel

Inter poput Cibalie dao Dinamu igrati i popio je tri komada. Zašto u Interu ne igraju: Miličević, Majstorović, Dalić, Matko Babić i Dučkić? Polovica postojećih su lošiji!

Foto: Djuka / MoroFoto: Djuka / Moro

INTER - DINAMO 0:3 (0:2)

ZAPREŠIĆ - Gradski Stadion. Gledalaca: 971.  Glavni sudac: Marić (Daruvar) 6,5.. Pomoćni suci: Pataki (Đakovo) i Zobenica (Vinkovci). Četvrti sudac: Burilo (Osijek)

Strijelci: 0:1 - Hodžić (17), 0:2 - Soudani (29), 0:3 - Antolić 858)

INTER: Čović 6, Begić 6, Filipović 6, Komorski 5,5, Mesfin 5,5 (od 46. Mikulić 5,5), Postonjski 5,5 (od 85. Zulim -), Šarić 5,5, Polizzi 5 (od 59 Šiljić -), Mujagić 5,  Puljić 6, Kolar 5,5. Trener Toplak 5,5..

DINAMO: Zagorac 7, Stojanović 6, Lešković 6, Perić 6,5, Soldo 6,5, Antolić 7, Moro 7,5, Gojak 6 (od 86. Guilherme -), Soudani 7 (od 78. Machado -), Olmo 6,5, Hodžić 7 (od 70. Ćorić -). Trener Petev 6,5.

Ocjena utakmice: 6,5.

Igrač dvoboja: Moro (Dinamo)

Kad bi svaki protivnik dao Dinamu igrati kao što su to činili Inter i Cibalia Modri ne bi imali problema s pobjedama i prvim mjestom. Ako nema pritiska na Dinamove igrače, ako im se dopusti da se dodaju do mile volje, pa čak i ušetavaju u suparnička vrata kao što se to večeras dogodilo Antoliću, onda povike i galame ne bi bi bilo. Tako možda bude u sljedećoj sezoni. Barem desetak ponajboljih prvoligaških nogometaša napustiti će Hrvatsku, među njima svakako i najbolji Riječani. Dinamo će vjerojatno napustiti Moro i Benković (ako se oporavi), te Ćorić bude li kupca. I takav.možda nešto pojačan, Dinamo naravno neće učiniti ništa u Europskoj ligi - možda neće proći ni kvalifikacijsku rundu - ali će momčad biti dovoljno jaka da pokraj oslabljene Rijeke i nestabilnog Hajduka vrati vrh. Nije isključeno da na klupi opet gledamo Peteva. Naravno uz jaki utjecaj sportskog direktora Jozaka koji mi se čini prepametan da bi se prihvaćao trenerskog kormila.

Interu se više nikada ne bi smjelo dogoditi ono što mu se sada događa.

-Moja momčad igra ispod svake razine. U velikim smo problemima. Očito je da neki igrači ne mogu, kazao je poslije susreta Toplak.

Odavno se zna da ne mogu. Ne može Šiljić, Ottochian, Polizzi, Mujagić... Ne može ih polovica. Ali Zaprešićanima je važnije da dovedu igrača iz Bosne iz Makedonije, Italije... nego da prihvate i odgoje domaćega dečka. Zašto u Interu ne igraju izvrsni drugoligaški i trećeligaški igrači Miličević, Majstorović, Dalić, Matko Babić, Dučkić? To je pitanje za klupsku struku!

Tim Kabel
Alpas

PROMO

TIM Kabel

⚑ Odabrane vijesti!

Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>