SportNews.hr

prava sportska priča

Lokomotiva prva srušila Rijeku. Dinamo zaostaje pet bodova i još nije gotovo. Majer s bijele točke u rašlje

LOKOMOTIVA - RIJEKA 1:0 (0:0)

ZAGREB - Stadion u Kranjčevićevoj. Gledalaca: 2.500. Glavni sudac: I. Križarić (Čakovec) 6,5.. Pomoćni suci: B. Križarić (Ćakovec) i Crnčić (Vrbovec). Četvrti sudac: J. Mihalj (Velika Gorica)

Strijelac: 1:0 - Majer (90+2)  11 m.

LOKOMOTIVA: Šemper 7, Kolinger 6,5, Majstorović 7, Rrahmani 6,5, Valentić 6,5 (od 78. Bočkaj -), Capan 7, Šunjić 7, Ali Karimi 7, ,Grezda  6,5, Cekici 6 (od 69. Majer 7), Radonjić 6 (od 59. Antunović -). Trener Tokić 7.

RIJEKA: Prskalo 6,5, Ristovski 5,5, Elez 5,5, Župarić 5,5, Zuta 5,5, Bradarić 6, Mišić 6, Andrijašević 5,5, Vešović 6, Gorgon 5,5 (od 78. Matei -), Gavranović 5,5 (od 56. Bezjak -). Trener Kek 5,5..

Ocjena utakmice: 6,5.

Igrač dvoboja: Ali Karimi (Lokomotiva)

Bili su pravu oni koji su tvrdili da i poslije osam bodova prednosti Rijeku tek čekaju prave mine. Sada Dinamo ima pet bodova manje i može se reći da prvenstvo još nije gotovo. Ali i ne mora biti tako jer ni Modri ne blistaju, a u zadnjem kolu igraju s Rijekom u Maksimiru, što je doduše prednost, pogotovo ako će trebati pobjeda za naslov. Naglašavamo pobjeda, a i to sigurno neće biti jednostavno.

Večerašnja prezentacija Rijeke bila je loša. Optimisti bi rekli: jednom mora i to, ali da se ne ponavlja. U sljedećem kolu Rijeka prima Hajduka bez Andrijaševića.

Lokomotiva je postigla podvig, premda sama utakmica nije bila ljepotica. Sve značajno se dogodilo u samoj završnici. Prvo je Prskalo obranio idealnu prigodu koju je prokockao Antuno0vić. Potom je Andrijašević na domaku vrata bio u kontaktu s Al Karimijem. Sudac je pokazao na bijelu točku, a Majer poslao loptu u rašlje.

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
TIM Kabel
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room