SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Dinamo potučen i u Kupu. Samo Soudani može s Riječanima. On je bolji od svakog igrača Rijeke. No, to je malo.Trener Petev nije pružio nadu.

Proslava s navijačimaProslava s navijačima

DINAMO - RIJEKA   1;3  (1:1)

VARAŽDIN  -  Gradski stadion. Gledalaca: 8.183.. Glavni sudac: Vučemilović-Š (Osijek) 6,5. Pomoćni suci: Petrović (Valpovo) i Grgić (Osijek). Četvrti sudac: Conjar (Osijek)

Strijelci: 0:1 - Gavranović (24), 1:1 - Olmo (37), 1:2 - Gavranović (46), 1:3 - Župarić (73)

DINAMO: Zagorac 5,5, Matel 5,5, Lešković 5,5 (od 53. Soldo -), Schindelfeld 5,5, Pivarić 5,5, Pavičić 6, Gojak 5,5 (od 58. Sammir -),Machado 6, Soudani 7,5, Olmo 7, Hodžić 6 (od 75. Henriquez -). Trener Petev 5,5.

RIJEKA: Prskalo 7, Ristovski 7 (od 85. Zuta -), Župarić 7,5, Elez 7, Vešović 7, Bradarić 7, Mišić 7, Andrijašević 6 (od 60. Maleš -), Gorgon  6 (od 74. Čanadžija -), Bezjak 6,5, Gavranović 8. Trener Kek.7.

Ocjena utakmice: 7.

Igrač dvoboja: Gavranović (Rijeka)

Dinamo je potučen i Kupu. Rijeka je uzela dvostruku krunu, a Modri dvostruko pali. Dinamo je dao maksimum, imao šansi, no Riječani  su kao i tijekom cijele sezone bili bolji. Trener Petev nije pružio realnu nadu.

Igralo se uzbudljivo i zanimljivo, dosta fer, te uz bučno navijanje publike. U drugom dijelu padala je kiša.

Pakleno je krenula Rijeka. Brže, kombinatorije, uvjerljivije i ukupno kvalitetnije, te je za petnaestak minuta stvorila šansi da je mogla uvjerljivo voditi. Riječki trener stavio je Vešovića na poziciju lijevoga beka da bi čuvao najboljega Dinamovog napadača Soudanija. U početku je to bilo dobro, ali se Soudani  postepeno uspravljao. Do razine da je Vešović u 28. minuti kažnjen žutim kartonom. Ipak Riječani su poveli prvi. Gavranović je bio egzekutor. Ali od 31. minute, od prve velike prigode Soudanija Dinamo je izjednačio igru i postepeno postajao bolji. Rezultat toga bilo je izjednačenje Olma u 37. minuti.

Odmah na početku drugog poluvremena Rijeka je povela. Loptu je poslije kornera u mrežu opet  ubacio Gavranović. U 58. minuti Soudani je pogodio prečku. On je jedini pojedinac Dinama koji je realno bolji od svakog riječkog igrača. Soudani je početak i kraj Dinmove igre, igrač koji daje prevagu. Ali je malo jedan. Machado je dobio prigodu na prednjem veznom, no nije bilo nekoga efekta. Kao uostalom i sa Sammirom.

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
TIM Kabel
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room