SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Karačić trener na odmoru: Cibalia igra u višem ritmu i 2:0 će biti dovoljno za konačni prolaz. Ražov Gorica: Igrali smo bojažljivo i bez rizika

GORICA - CIBALIA  0:2 (0:0)

ZAPREŠIĆ - Gradski stadion. Gledalaca: 700.. Glavni sudac: Jović (Zagreb) 6. Pomoćni suci: Modrić i Krmar (Zagreb) Četvrti sudac: Mlakar (Zagreb)

Strijelci: 0:1 - P. Mišić (51), 0:2 - Baša (89)

GORICA: Kahlina 6, Jančetić 6, Smoljo 5,5, Husinec 6. Žutić 6, Matoš 6, Sedarušić 6, Rašić 5,5 (od 65. Krsnik -), Humeljak 5,5 (od 65 Maloku -), Tatar 6, Žužul 6 (od 78. Sedlaček -). Trener   ladina 6.Mladina X

Mladina 6.

CIBALIA: Šubarić 6,5, Žderić 6,5, Zgrablić 6, Tomašević 7, Čuljak 7, Muženjak 7, M. Mišić 6,5 (od 68. Mioković -), Pervan 7 (od 79. Vitaić -), Baša 7, P. Mišić 7 (od 73. Brekalo -), Glavica  6.  Trener Bartolović 7

Trener Bartolović 7.

Ocjena utakmice:6,5

Igrač dvoboja: Baša (Cibalia)

Cibalia je stekla značajnu prednost uoči uzvratne kvalifikacijske utakmice za Prvu HNL. Gorica je u suret ušla "pod ručnom", ali je Vinkovčanima  trebalo gotovo cijelo poluvrijeme da shvate kako je jedini izbor napasti što čvršće i odlučnije. Bez takvoga prisutupa gostiju, domaći su na početku susreta imali i prvu šanse, jedinu pravu na utakmici. Kada to nisu zabili nametnula se pretpostavka da takve više neće biti. I nije je bilo. Gorica je igrala sporo i s puno dodira. Na poluvremenu predsjednik Črnko je rekao "Imamo tremu".

Nastavak je donio bržu i kombinatorniju igru Cibalie koja je djelovala iskusnije, riješena da odluku o pobjedniku ostvari već u prvom dvoboju.

Branko Karačić rođeni Vinkovčanin i trener na odmoru u očekivanju angažmana u inozemstvu koji je vodio više od deset klubova, ovako je ocijeo susret:

-Gorica nije navikla igrati takve utakmice. Cibalia igra u višem ritmu od nje. Rezultat 2:0 je sasvim dovoljan za konačnu pobjedu Vinkovčana.

Miljenko Ražov savjetnik predsjednika Gorice za struku i predstavnik kluba imao je svoj kut gledanja:

-Drugom golu Cibalie prethodio je prekršaj nad našim igračem. Igrali smo bojažljivo, bez agresije i rizika. Ipak, nije još sve gotovo. Ovo je nogomet.

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>