SportNews.hr

prava sportska priča

Dinamo i Lokokomotiva poraženi od Rusa i Rumunja, Rudeš protiv Voždovca od 0:2 do 2:2 Šemper nije branio. Efektan pogodak Turčina

Foto: Djuka / Stadion Mure

Dinamo, Lokomotiva i Rudeš odigrali su pripremne utakmice na slovenskim terenima protiv novog ruskog prvoligaša Tosnog, poznate rumunjske momčadi Cluja i beogradskoga "super" ligaša Voždovca. U Murskopj Soboti Modri su poraženi od Rusa s 0:1 (0:1). Poraz nije tragičan, ali nije ni odhrabrujući. Opet puno dodira lopte i sve neka mlakost.

Lokomotiva je pokraj Ptuja doživjela poraz od Cluja nakon tri uzastopne pripremne pobjede.

-Unatoč porazu zadovoljan sam s većim dijelom susreta. Mi smo u fazi priprema kada još nemamo svježine, istakao je trener Tokić i nastavio:

-Novaci Musa i Datković igrali su dosta dobro. Najbolji je bio Majstorović. Šemper nije branio zbog problema s ozljedom. Uspješno ga je zamijenio Žarkov.

Rudeš je u Dravogradu protiv Voždovca gubio s 0:2, a na kraju je ipak dohvatio 2:2, golovima Turčina i Kamenara s 11 m.

-Mi smo zadovoljni, jer ipak Beograđani su prvoligaši, a mi još nemamo takvog iskustva. Balta je dvaput pogriješio, ali je Turčin zabio izvanredno efektan prvi gol. Šanse su propustili Aralica, Ćubel i Kamenar, prenio je dojmove direktor T. Knežević.

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
TIM Kabel
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room