SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Rak izvrstan u pobjedi Intera na početku prvenstva. Vlatko Blažević zabio dva, a mogao je još dva gola. Brnas za njega, a ja za Raka! Odličnih pola sata Cibalie i onda pad

Foto; Djuka / Izvanredni Nikola Rak

INTER - CIBALIA 3:1 (1:1)

ZAPREŠIĆ - Gradski stadion. Gledatelja: 500. Glavni sudac: F. Jović (Zgreb) 7. Pomoćni suci: B. Križarić (Čakovec), i Krmar (Zagreb). Četvrti sudac: Marić (Daruvar)

Strijelci: 0:1 - Pervan (23), 1:1 - Puljić (45+1) 11 m, 2:1 - V. Blažević (57), 3:1 - V. Blažević (84)

INTER: Santini 6,5, Bosec 7, Filipović 7, Dalić 7,5, Haramustek 6, Šarić 6,5, Mazalović 6,5, Rak 8 (od 88. Tomičić -), Čirjak 6,5 (od 70. Vukmanić -), V. Blažević 8, (od 86. Ottochian -), Puljić 7. Trener Toplak 7.

CIBALIA: Šubarić 5,5, Karamarko 5,5, Zgrablić 6, Tomašević 5,5, Čuljak 6, Plum 6, M. Mišić 5,5, Pervan 7 (od 69. Vitaić -), P. Mišić 6,5, Šimunac 5,5 (od 61. Galić -), Štrkalj 5,5( od 76. Dabro -). Trener Bartolović 6.

Ocjena utakmice: 7.

Igrač dvoboja: Nikola Rak (Inter)

Nisam bio u pravu kada sam tijekom priprema proricao lošu sudbinu Intera. Tako barem trenutačno stoje stvari. Nisam se nadao da se u tako kratkom roku može formirati jedan solidan sastav kakav je večeras pobijedio Cibaliju. Trener Toplak je pokazao svoju visoku vrijednost, ali klubu nije trebala onakva samoreklama kakva je s Toplakom načinjena prije nekoliko dana. Srećom nisam nasjeo i nisam došao. Pobjeda na startu je vrlo dragocjena, ali je i sezona duga i nepredvidiva. Već u idućem kolu dolazi Hajduk.

Inter je odigrao vrlo dobro drugo poluvrijeme i zadnjih 15 minuta prvoga. Izjednačujući pogodak postigao je u trenucima najgorima za goste. Dogodilo se to u sudačkoj nadoknadi vremena prvoga poluvremena iz kaznenog udarca poslije igranja rukom Tomaševića. U drugo poluvrijeme Zaprešićani su ušli agresivno i potpuno otvoreno. Cibalia je bila bolja u prvih pola sata. Zabila je lijep gol, no kao da je on u nju unio određeni strah. Ponestalo je početne pokretljivosti i goropadnosti, a dominaciju je preuzimala Interova pas igra. 

Nikola Rak je odigrao izvanredno. Oba puta je poslužio dvostrukoga strijelca Vlatka Blaževića kojega je prvoligaški debi bio vrlo dojmljiv. U traženju igrača utakmice ja sam bio za Nikolu Raka, a Stipe Brnas pomoćnik Interovog direktora smatrao je da obojica i Blažević i Rak zaslužuju istu ocjenu, no da više vrijede dva gola. Možda je to i istina. Ipak, Blažević bi bio igrač utakmice da je realizirao još dvije sto postotne šanse koje je imao.

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
TIM Kabel
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room