SportNews.hr

prava sportska priča

TIM Kabel

Moro će biti bolji od Pjace i Roga. Postigao izvrstan gol. Novi trener Cvitanović nije punudio svoj rukopis. Zašto igra skupi Lecjaks, a ne domaći dečko Sosa? TV-komentator Blažičko se blamirao

 

Foto: Djuka / Moro nakon eurogola slavi

DINAMO - ISTRA  1961  2:0  (2:0)

ZAGREB - Stadion u Maksimiru. Gledalaca: 3.000.. Glavni sudac: Pejin (Donji Miholjac) x. Pomoćni suci: Conjar (Osijek), Pataki (Đakovo). Četvrti sudac:Bel (Osijek)

Strijelci:1:0 - Moro (22), 2:0 - Benković (40), 

DINAMO: Livaković 7, Stojanović 7, Sigali 6,5, Benković 7,5, Lecjaks 6, Antolić 6, Moro 8, Ćorić  6 (od 55. Gojak -), Soudani 7, Fernandes 6 (od 90. Knežević -), Hodžić 5,5 (od 74. Fiolić -). Trener M. Cvitanović 6,5.

ISTRA 1961: Ivušić 6, Miloš 6, Gojković 5,5, Bertoša 6, Kitanovski 5,5 (od 86. Grujević -), Mitrevski 6, Paracki 6, Maksimović 5,5, Gržan 6,5, Prelčec 6 (od 81. Urošević -), Matyazh 5,5 (od 73. Burić -). Trener Raić-Sudar 6.

Ocjena utakmice: 7.

Igrač dvoboja: Moro (Dinamo)

Pogledao sam ovu utakmicu na televiziji da vidim kako će moj kolega Blažičko ispratiti odlazak Peteva, dolazak Marija Cvitanovića i činjenicu da će se prevrat u Dinamu dogoditi kad-tad. Blažićka doživljavam kao apsolutnoga poslušnika Mamića i Šukera i njegova riječ mi je uvijek, na neki način, poručivala što se događa na toj strani. Zaključujem, Blažičko je i dalje uz njih. Znači još se neće ništa dogoditi jer bi Blažićko to "prvi prepoznao". Ipak izrekao je jednu fantastičnu glupost glede Peteva:

-Pojedini mediji su tražili da Petev ode, a onda su se isčuđavali.

Dragi Blažičko pa kako možeš izreći takvu glupost? SportNews se od desetoga dana boravka Bugara u Dinamu zalagao za njegov odlazak jer nije imao kapaciteta, a ti sada govoriš o izčuđavanju (!?).

I druga stvar. Moro je zabio izvanredno efektan pogodak, a ja sam odavno pisao o njemu, gurao ga kad ga Petev nije htio i kazao da će na tržištu uskoro vrijediti 20 milijuna eura. Da će biti bolji od Pjace i Roga. Blažićko to nije izustio jer o tome šuti i "gazda".

Način na koji je govorio o novom treneru Mariju Cvitanović bio je krajnje ulagivački i nepotreban. Nikada Blažićka nisam vido ni na jednoj utakmici Dinama II kojega je Cvitanović trenirao. Bio sam na bezbroj, posebice pripremnih.utakmica. Na jednoj sam stajao iza Cvitanovića i nakon toga napisao gotovo stenogram njegova vođenja utakmice. Navečer me nazvao Cvitanović i pitao zašto sam to napisao baš kad je u pitanju on. Mislio je da mu podmećem, a ja sam to učinio zbog toga jer je to radio najbolje.

Dinamo je zasluženo pobijedio, iako napadači nisu zabili ni jedan gol, a Istra je imala svojih šansi.

Očekivao sam da će Mario Cvitanović ponuditi neki svoj rukopis. Nije ga ponudio i možda bi bilo prerano. Ovako je to bila kopija bivšega Bugara. Me shvaćam zašto je Dinamovo dijete i talenat Sosa na klupi, a igra poprilično plaćeni Čeh Lecjaks.

Fotogalerija

Tim Kabel
Alpas

PROMO

TIM Kabel

⚑ Odabrane vijesti!

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>