SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

"Mamiću znaj svemu je kraj", pjevali su BBB. Dinamo dobar, M. Cvitanović je bolji trener od Peteva. Solidna igra Fernandeza. Pravi odgovori doći će s jačim protivnicima

Foto: Djuka / Gol Fernandeza

DINAMO - CIBALIA 4:0 (3:0)

ZAGREB - Stadion u Maksimiru. Gledalaca: 2.674. Glavni sudac: Bel (Osijek).7. Pomoćni suci: Berger (Osijek) i Tomas (Vladislavci).  Četvrti sudac: Burilo (Osijek)

Strijelci: 1:0 - Hodžić (10) 11 m, 2:0 Fernandez (23), 3:0 - Hodžić (43), 4:0 - Ćorić (71)

DINAMO: Livaković 7, Stojanović 6,5, Sigali 7, Benković 7 (od 68. Rrahmani -), Sosa 6,5 x, Antolić 6, Moro 7, Gojak 6,5, Soudani 7 (od 60. Ćorić 7), Fernandes 7,5, Hodžić 7,5 (od 77. Fiolić -). Trener M. Cvitanović 7.

CIBALIA: Šubarić 6 (od 30. Brkić 6), Karamarko 5,5, Zgrablić 5,5, Tomašević 5,5 (od 46. Peričić 6), Čuljak 5,5,  Muženjak 5,5, P. Mišić 5,5 (od 63. Dabro -), Plum 5,5, Pervan 5,5, Galić 5,5, Štrkalj 5,5. Trener Bartolović 5,5.

Ocjena utakmice: 7.

Igrač dvoboja: Fernandez (Dinamo)

"Mamiću znaj svemu je kraj zbogom i više se ne vraćaj", bio je jedan od brojnih duhovitih, pa i prostačkih stihova koje su BBB namijenili Dinamovom savjetniku. Dok su oni pjevali Dinamo je odigrao jednu od boljih utakmica u posljednje vrijeme. Brže i s manje dodira nego je to bilo kod Peteva, Ali još uvijek s previše "carinjenja" lopte i tek kada dođu utakmice s jačim protivnicima nego je to bila Cibalia, moći će se dati određenije ocjene. Fernandez je pružio dobru partiju, a loš nije bio ni Soudani. No, on kao da igra "na rate". Nema ga po deset minuta pa onda bljesne i tako opet. Hodžć je dao dva gola, jednoga s bijele točke, ali je dosta i promašio. Fernandezov učinak je bio veći i zbog toga jer je većina akcija išala po njegovoj strani. U prvom dijelu po lijevoj, a u nastavku po desnoj. Je li tako zamišljeno, ili se on više nudi? Gojak je odigrao loše prvo i dobro drugo poluvrijeme.

Fotogalerija

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
TIM Kabel
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room