SportNews.hr

prava sportska priča

TIM Kabel

Hajduk je prvih pola sata odigrao šampionski, a na kraju je trebao izgubiti. Kada je prva munja sjevnula iznad samoborskoga gorja bilo je jasno da će se nešto dogoditi. Hajduk je bio griješan, a Inter umiven čarobnom vodom. Možda se večeras prodao Puljić

INTER - HAJDUK 2:2 (0:2)

ZAPREŠIĆ - Gradski stadion. Gledalaca: 3.000. Glavni sudac: Zebec (Varaždin) 7. Pomoćni suci: Zobenica (Vinkovci) i Kezele (Rijeka). Četvrti sudac: Bebek (Rijeka)

Strijelci: 0:1 Savvas (14), 0:2 - Vlašić (21), 1:2 - Šarić (60), 2:2 - Puljić (64)

INTER: Santini 7, Bosec (od 46. Ćosić 6), Filipović 6,5, Dalić 6, Haramustek 6,5, Šarić 7 (od 83. Postonjski -), Mazalović 6,5, Rak 7, Čirjak 6 (od 46. Vukmanić 6), Puljić 7, V. Blažević 6. Trener Toplak 7.

HAJDUK: Stipica 7, Juranović 6, Carbonieri 6,5, Lopez 6,5, Fomitschow 6, Radošević 6,5, Kožulj 6,5, Savvas 7 (od 60. Šehić -), Vlašić 7, Pešić 6,5 (od 71. Said -), Ohandza 7 (od 78. Erceg -). Trener Carrillo 7.

Ocjena utakmice 7.

Igrač dvoboja: Puljić (Inter)

Prvih pola sata Hajduk je odigrao poput Rijeke u svojim najboljnim izdanjima tijekom prošle sezone. Brzo, s malo dodira, uporno i napadački. Svaka akcija bila je šansa. Inter se povijao do najviših granica ljudske izdržljivosti. Hajduk je trebao dati pet komada, a ne samo dva. Činilo se da je njegov put prema tituli prvaka nezaustavljiv. Izgledalo je kao da gledamo novoga šampiona. Ali se poslije prvih akcija Intera počelo nazirati da bi i kod gostiju moglo biti rupa. Kad Pešić nije zabio treći gol za Hajduk, a Čirjak promašio izglednu prigodu za Inter u 24 minuti sjevnula je prva munja iznad samoborskoga gorja. Bilo je jasno da se nešto mora dogoditi, jer prirodne sile ne djeluju slučajno. Hajduk je negdje jako zgriješio na nebu, a Inter dobio nesvakidašnji bonus. U drugom poluvremenu to je bila druga utakmica. Hajduk je zaigrao katastrofalno, a Zaparešićani kao čarobnom vodom umiveni..Mislim da mi nitko neće moći odgovoriti zašto se to dogodilo. Na kraju je Hajduk trebao izgubiti da je u 83. minuti V. Blažević pogodio iz čiste šanse. Puljić je zabio odlučujući pogodak i možda se večeras prodao. Možda je munja to i najavila.

Fotogalerija

Tim Kabel
Alpas

PROMO

TIM Kabel

⚑ Odabrane vijesti!

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>