SportNews.hr

prava sportska priča

TIM Kabel

Ne dopada mi se sustav baskijskog trenera Alonsa u kojemu su Rudešani Franić, Kamenar i Boršić na klupi. I. Knežević predsjednik: Franić je u Rijeci kriv za dva gola. Inter i Cibalija biti će pravo mjerilo

Foto: Djuka / Ivan Knežević

Ivan Knežević predsjednik Rudeša i istaknui negdašnji trener nije nezadovoljan sa sedmim mjestom i dva boda u početna tri kola:

-S obzirom da smo mi novaci u Prvoj HNL, a igrali smo s daleko iskusnijima Osijekom, Rijekom i Lokomomotivom, svi su vjerovali da će to s naše strane biti debeli bunker. a ne dopodljiv nogomet. No, sada nama prijete prava iskušenja. Protivnici su po našoj mjeri. Primamo Inter i odlazimo Cibaliji i kada tu ne bi bilo uspjeha tada bismo se našli u problemima. Prva kušnja je pobijediti Zaprešićane u subotu.

Ali meni se ne dopada sustav s kojim igra baskijski trener Alonso. Ključni igrači iz razdoblja Bišćana: bek Franić, glavni vezni igrač Kamenar i drugi bek Boršić nisu u prvom planu, dok stopera igra španjolski igrač kojega je Matko Babić okrenuo kao "ringišpilu" i iznudio kazneni udarac za Lokomotivu?

-Tu ste u pravu.  Španjolac je apsolutno nasjeo i neki domaći stoper koji pozna Matka vjerujem da ne bi tako nasjeo na njegovu fintu. Ali moram također reći da je Franić kriv za dva gola u Rijeci da je Boršić loš i da novi bek Pavić igra bolje. Ja bih najviše volio da igramo u sustavu u kojem bi svoje mjesto imali Kamenar i Lulić koji je pozitivno iznenađenje.

Sad ste ostali i bez Aralice. Špica iz Španjolske Entrena je tu i to je dobro?

-Pokušat ćemo nabaviti još jednu špicu. Ona iz Španjolske nije stigla. Ali je tu, kako kažete, krilini napadač Entrena. Što se tiče Martina Franića meni je žao što se stvari s njim tako razvijaju, jer je on trebao biti prvi koji će u zimi preseliti u Španjolsku, zaključuje Ivan Knežević.

Tim Kabel
Alpas

PROMO

TIM Kabel

⚑ Odabrane vijesti!

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>