SportNews.hr

prava sportska priča

TIM Kabel

Je li razlog Lokomotivine krize što se Tokiću "nameću oni gore"? Neshvatljivo je da ima mjesta za Radonjića, Doležala i Kolara, a ne i za Babića i Lovrića

Foto: Djuka / Mario Tokić

Kažu da Lokomotiva igra kao Dinamo u razdoblju Bugara Peteva: bez ideje i dubine, s puno dodira i malo kombinatorike, neefikasno, ali to ne znači da je Mario Tokić jednako loš trener kao Bugar. Mislim da je Tokić pod većim pritiskom "onih gore" nego što je to bio Petev, kojemu su opraštani raznorazni grijesi.  

Tokić igra u petak tešku utakmicu u Puli i ako izgubi ostati će na jednom bodu i zakoračiti na sklizak teren. I možda doživjeti fatalnu sudbinu, a na njegovo mjesto recimo uskočiti Tomislav Ivković čije sam treninge gledao mnogo puta. Da bi "uvrijedio" igrača kada pogriješi, on bi uzviknuo: koju si ti školu završio? Da sam bio igrač i k tome hrabar spremio bih mu fenomenalan odgovor. Sada mi se ipak čini da bi u slučaju lošeg raspleta za Tokića bliži klupi bio Leko.

Lokomotiva je prodala Bočkja i Grezdu i najavila pohod na drugo mjesto. Potpuno nelogično. Posumnjao sam da je Tokić "pod pritiskom onih gore" kad je uporno uvrštavao Radonjića, Doležala i Kolara, a izostavljao Matka Babića koji je dobrim dijelom uveo Rudeš u Drugu HNL, a kako je u prošlom kolu "okrenuo" Rudešovo pojačanje španjolskoga stopera i iznudio kazneni udarac. spada u red najljepših poteza dosadašnjeg tijeka prvenstva. Ali on samo povremeno ulazi. Privilegirani imaju prednost. Slično je i s upornim izostavljaanjem drugoga napadača Kristijana Lovrića. Dok je Babićev "grijeh" često sudaranje s automobilima drugih rezultatskih pločica, Lovrića prati stigma povremenog posjećivanja kladionica. Drugi dečki nemaju te terete, ali je gol razlika 2:5.

Tim Kabel
Alpas

PROMO

TIM Kabel

⚑ Odabrane vijesti!

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>