SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Zagorec u Trnju četiri metara ispod vode. Kranjec junak, Poldrugač lider. S Poljakom griješe kao i Ferenčina u Vinogradaru.. Nije zabio ni s bijele točke.

TRNJE - ZAGOREC  4:0 (3:0)
 
ZAGREB - Igralište Trnja. Gledalaca: 150. Glavni sudac: Brdarević (Jazavica) 7.   Pomoćni suci: Blažeković (Sisak) i Jušić (Kutina). Četvrti sudac: Marić (Sisak)
 
Strijelci: 1:0 - Poldrugač (24), 2:0 - Poldrugač (26), 3:0 - Špišić (32), 4:0 - Stanić (90+3)
 
TRNJE: Kranjec 9, Fostač 7, Jurač 8, Babok 8, Poštolka 7, Jelić 7,5, Zubak 7, Rilov 7 (od 65. Cindrić -), Slatina 7,  Špišić 7,5 (od 80. Krešić -), Poldrugač 8,5 (od 70. Stanić 7). Trener S. Lušić 8.
 
ZAGOREC: Ranogajec 6, Postonjski 6, Sedak 5, Handija 5, Konjić 5 (od 46. A. Landripet 5,5), Strabić 6, Poljak 6, Kostanjevec 5,5 (od 58. Kresonja -),  Hanžić 5,5, Mlinarić 5,5 (od 46. Iskrić 5,5), Smrekar 6. Treneri Mitrečić i Vincelj 5. 
 
Ocjena utakmice: 7,5
Igrač dvoboja: Kranjec (Trnje)
 
Zagorec je potopljen u Trnju četiri metara ispod površine vode, potpuno nemoćan ispred vratara Trnja Ariana Kranjeca koji je branio izvanredno. Gostujući centarfor Smrekar nije zabio i ostao je na pet golova dok Poljak, donedavno igrač Vinogradara, nije zabio ni s bijele točke. Kranjec je obranio udarac Poljaka. Taj vjerojatno i najbolji trećeligaški igrač, a u prošloj sezon svakako najbolji, danas nije bio u pravoj ulozi. Slično mu se događalo u Vinogradaru kad je trener bio Ferenčina. Onda je došao Gomerac koji je Poljaka ostavio u ulozi zadnjega veznoga, ali s ofanzivnijom zadaćom. To je Poljaka preporodilo. Stručni stožer Zagorca čini istu pogrešku kakvu je je pravio i Ferenčina. Poljak ostaje neiskorišten igrač. Zagorec nema igru. Čak i ono što sjajni Smrekar učini individualno nema svoga efekta ako je na suparničkim vratima netko tko se zove Kranjec. Zadnji red Zagorca nije se, po sklizavoj i brzoj travi, mogao nositi s brzim i pokretljivim igračima domaćih.
Trnju je baš sve polazilo za nogom, a osim vratara Kranjeca ključni čovjek bio je Jurica Poldrugač. Sudjelovao je brojnim akcijama, zabio dva gola, na njemu je skrivljen kazneni udarac koji je on pucao, ali je gost Ranogajec obranio. Bilo je to rano, već u devetoj minuti, kada još ništa nije bilo jasno, a onda je za osam minuta Trnje došlo do 3:0. Za Trnje nije igrao standardni stoper Luka Piršić koji je slomio ruku.
I u prošlom kolu u Vrapču izvrsno je branio Arian Kranjec i bitno pripomogao da Trnje uzme bod,Kranjec ne pripovjeda nimalo filozofski:
-Branim dobro jer to treba mojoj momčadi. Igramo jedni za druge. Zagorec je bio vrlo dobar.

Fotogalerija:

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
TIM Kabel
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room