SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Cvitanović: Ja samo želim biti nogometni trener, moj privatni život čist je kao suza. Antolić: Politički pasivizam prama nasilju gdje se simobli mržnje i netrprljivosti promovoriju u parlamentu jedan je od krivaca.

Foto: Djuka / Cvitanović, Antolić i Lesički 

Povodom divljačkog napada na trenera Cvitanovića koji se jučer dogodio ispred njegovog stana održana je presica na kojoj su govorili napadnuti Mario Cvitanović i član uprave i direktor za sigurnost Krešimir Antolić.
U dramatičnom i emotivnom istupu Cvitanović je naglasio:

- Ja samo želim biti nogometni trener, moj privatni život je čist kao suza, odnos s igračima je odličan. Želim da Dinamo bude prvak. ako mi hoćeš oduzeti strast i ljubav prema nogometu uzmi pištolj i pucaj u mene.

Antolić je napomenuo da je radio na ovakvim slučajevima u svojoj policijskoj karijeri i da o detaljima neće govoriti iako su mu poznati. Da policija ako će htjeti bude riješila ovaj slučaj i da sve treba gledati u kontekstu posljednjih događanja oko Dinama pa i pokušaju ubojstva Zdravka Mamića i procesa koji se oko toga dešavaju.

-Jedan proces je politički pasivizam rekao bih čak podrška prama nasilju gdje se simboli mržnje i netrpeljivosti promoviraju u parlamentu.

Antolić je apelirao na medije da svojim pristupom doprinesu sprječavanju ovakvih pojava.

Cvitanović je stadion u Maksimiru napustio u pratnji zaštitara, a i policija je nadgledala prostor unutar maksimirskog stadiona.

 

 

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
TIM Kabel
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room