SportNews.hr

prava sportska priča

TIM Kabel

Bočkaj, naš dečko iz Krapine u 90+3 minuti pogodio prečku za Osijek. Rudešu težak, ali važan bod. Osijek, unatoč neodlučenome, nije opravdao ljetno izdanje

Foto: Djuka / Petar Bočkaj udarac koji je uzdrmao gredu
RUDEŠ - OSIJEK      1:1   (1:0)
 
ZAGREB - Stadion u Kranjčevićevoj ulici. Gledalaca: 400. Glavni sudac: Vidulin (Kanfanar) 6,5. Pomoćni suci: Perica (Šibenik) i H. Radić (Split). Četvrti sudac: Marić (Daruvar)
 
Strijelci: 1:0  - Budimir (20), 1:1 - Grgić (72)
 
 
RUDEŠ: Picak 6,5, Borevković 6, Barbarić 6, Mesarić 6, Franić 6 (od 78. Vuco -), Muić 6, Segado 6, Kamernar 6, Turčin 6,5, Lulić 6,5 (od 74. Entrana -), Budimir 7 ( od 67. Fazil Samir -). Trener Alonso 6.
 
OSIJEK: Malenica 6,5, Grgić 7, Škorić 6, Barać 6, Bočkaj 6,5, Mioč 6, Hajradinović 6,5,  Lopa  6 ( od 88. Pušić -), Boban 6 (od 62. Marić -), Lesjak 6 (od 62. Matas -), Ejupi 6. Trener Zekić 6.
 
 
Ocjena utakmice: 6
Igrač dvoboja: Grgić (Osijek)
 
Petar Bočkaj je u trećoj minuti sudačke nadoknade vremena pogodio prečku i to je mogao biti kraj dvoboja u kojem je Rudeš teško osvojio bod, ali je vrlo važno neodlučeno jer će svako mjesto osim posljednjega biti spasonosno. Osim toga Osijek je u neku ruku europska, a Rudeš naša momčad. Osijek je imao inicijativu, no dugo je bio jalov, spor i bezidejan. Igrači kao da su potrošeni u ljetnoj promenadi. Rudeš je bio oprezan, s više oslonca na obranu i tek s pokojima ozbiljnijim protuudarom. Jedan je bio jako opasan. Ali ni jedan tako opasan kao Bočkajopv udarac u prečku. Bočkaj je u prvom poluvremenu bio slab, a u drugum kao neki naš krapinski preporođeni dečko.
Tim Kabel
Alpas

PROMO

TIM Kabel

⚑ Odabrane vijesti!

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>