SportNews.hr

prava sportska priča

TIM Kabel

Komnen Andrić iz Novog Pazara, strijelac u Koprivnici i Ganac Regan iz Napretka i Čukaričkog novaci koji će donijeti promjene u igri Intera. Toplak: Sada trebamo dobiti Rudeš i osigurati se

Foto: Djuka / Samir Toplak
 
S druge strane je bio Samir Toplak, trener Intera iz Zaprešića!
Krenuo sam sa sljedećom konstatacijom:
Gospodine treneru ja uvijek zovem kad se dogodi nešto dobroga za Vas, poput jučerašnje pobjede u Koprivnici. Iako sam na početku prvenstva bio pesimist, jer su vam otišli ponajbolji igrači, Inter se ne da i ne da. Trenutačno ste na sigurnoj šestoj poziciji sa 14 bodova i u petak dočekujete posljednji Rudeš.
-Pobjeda nas je jako digla i sada čekamo Rudeš odlučni da osvojimo tri boda i stvarno zauzmemo poziciju koja bi nam davala realnu sigurnost. Ali ja sam gledao utakmicu između Rudeša i Lokokomotive, prošli petak, u kojoj je  Lokomotiva pobijedila s 1:0, a pobjedu nije zaslužila. Rudeš je bio bolji. Nisam shvaćao igru Lokomotive u drugom poluvremenu. No, to nije moj problem. On je u nastojanju da taj, protiv Lokomotive  bolji Rudeš, mi u petak dobijemo i zauzmemo čvrsto i sigurno mjesto na ljestvici.
Vi, pa s Vama i Inter postali ste klub koji pronalazi i dovodi nepoznate i neafirmirane nogometaše, a onda ih uzdignete do mjere da pronalaze angažmane i u znatno većim klubovima: Nestorovski i Posavec su jedni od bližih primjera. Sada su tu dvojica koja su prošla kroz srpske i neke druge klubove. Evo, dva gola Slaven Belupu zabio je Komnen Andrić (22) rođen u Novom Pazaru koji je 5. rujna pristupio iz Portugala, a prije toga je igrao u Radničkom i OFK Beogradu. Drugi će biti Regan Obeng (23) Ganac koji je dosad igrao za Napredak i Čukarički. Dok je Andrić pravi centarfor, Regan je po profilu zadnji vezni.
-Imam puno prijatelja i u inozemstvu, puno je menadžera koji se javljaju, nude igrače, ja pogledam snimke i naravno u dogovoru s klubom odlučim. Na ove dečke iz Srbije upozorili su me prijatelji od tamo. Odnosno ja sam konzultirao njih.
U Komnena Andrića imate puno povjerenja kad ste zbog njega nešto mijenjali i u načinu igre u napadu?
-Andrić je pravi centarfor kojemu trebaju ubačaji s krila. Bit će sve bolji i bolji.
Regan još nije igrao. Što očekujete?
-Mislim da je vrlo upotrebljiv zadnji vezni. Igrati će u petak protiv Rudeša.
Uvođenjem Andrića, ispao je Bencun?
- Bencun je dugo pauzirao, a i nije centarfor u pravom smislu. Preostaje mu da se bori.
Kako ste zadovoljni s donedavnim "trećeligašima" Dalićem i Vlatkom Blaževićem?
-Oni love taktičko iskustvo. Dalić je ušao i jučer. V. Blažević će morati nešto promijeniti s obzirom na nove okolnosti. Ukupno uzevši zadovoljan sam s obojicom.
Tim Kabel
Alpas

PROMO

TIM Kabel

⚑ Odabrane vijesti!

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>