SportNews.hr

prava sportska priča

TIM Kabel

Komnena Andrića, najboljeg igrača utakmice i vjerojatno novu zaprešićku zvijezdu čekao sam 50 min., a on je izašao na druga vrata. No, nisam se dao. Rudeš bolji u prvom poluvremenu. Ali logika stvari ide drugim tijekom. Zadnji je čas da se smijeni trener

INTER - RUDEŠ  3:1 (1:0)
 
ZAPREŠIĆ - Gradski stadion. Gledalaca: 300.. Glavni sudac: Marić (Daruvar) 7. Pomoćni suci: Sanja Rođak-Karšić (Podravske Sesvete) i Kečkiš (Virovitica). Četvrti sudac: Župan (Bjelovar). Delegat: Čalić (Marčana), Kontrolor suđenja: Marijanović (Osijek).
 
Strijelci: 1:0 - Čirjak (17), 2:0 - Šarić (63), 2:1 - Budimir (78), 3:1 - Andrić (80)
 
INTER: Santini 7, Bosec 7, Grgić 7, Komorski 7, Haramustek 7, Šarić 7,5, Postonjski 7,5, Rak 7 (od 90+2 Regan -), Čirjak 7 (od 87. Mezga -), I. Blažević 7 (od 73. Mazalović -), Andrić 8. Trener Toplak 7.
 
RUDEŠ: Picak 5,5, Borevković 6, Barbarić 6, Glauder 5,5, Pavić 5,5, Muić 6, Segado 6 (od 58. Svraka -) Kamenar 6 (od 69. Perić-Komšić -), Estrena 5,5 (od 60. Turčin -), Lulić 6, Budimir 7. Trener Alonso 5,5.
 
Ocjena utakmice: 7.
Igrač dvoboja: Komnen Andrić (Inter)
 
Kasnim s izvještajem jer sam 50 minuta čekao najboljeg igrača utakmice Komnena Andrića, iz Novog Pazara koji je igrao u Radničkom iz Kragujevca, OFK Beogradu, Belenensesu i Zalgirisu i čini se da će predstavljati novu zaprešićku zvijezdu. S dvije asistencije i trećim vlastitim pogotkom prometnuo se u prvoga igrača utakmice i bilo je logično da ga "imam", ali je on izašao na neka druga vrata i tako me ostavio "praznoga". Bio sam ljut kao ris. Dečki su žurili na nekakvu svečanu večeru. I tek mi je trener Toplak pomogao da dođem do njega i to telefonom.
-Jest da sam imao dvije asistencije i zabio važan gol, ali ne bi želio sebe stavljati u prvi plan. Mislim da je ovo najbitnija pobjeda u jesenskom dijelu prvenstva. Bili smo pravi u najvažniji trenucima, kazao je Andrić.
Inter sada ima 17 bodova i čvrstu poziciju u sredini ljestvice tako da je bek Bosec prolazeći pokraj novinara viknuo: Idemo na četvrto mjesto!
Ali do konačnoga ishoda nije se došlo baš lako. Rudeš je u prvom poluvremenu bio bolji. a Inter je poveo praktički iz jednog napada.
-Prvo poluvrijeme odigrali smo pospano. U nastavku smo bili maestralni. Rudeš je imao dva dana više odmora od nas u odnosu na prethodno kolo, komentirao je Toplak.
Stipe Brnas je smatrao da je Rudeš bolje ušao u utakmicu, ali da je Inter bolja momčad.
"Rudeš moj, Rudeš moj" pjevali su gostujući navijači, no izgleda da se Rudešu crno piše. Možda je zadnji čas da se smijeni trener Alonso koji na konferenciji za novinare malo da nije zaplakao, ali čini se da je kompliciran taj odnos između Rudeša i Alavesa. Ili nije uopće važno igra li Rudeš u Prvoj ili Drugoj HNL?
U svom tom gužvanju svakako ne smijem zaboraviti dvojicu igrača Intera Igora Postonjskog i Tomislava Šarića koji su također mogli biti igrači utakmice.
Tim Kabel
Alpas

PROMO

TIM Kabel

⚑ Odabrane vijesti!

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>