SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Dinamo je propustio prigodu da pobijedi u Splitu. Sve bitno zbivalo se u posljednjih pet, šest minuta. Modri propustili šanse tijekom drugog poluvremena. Sjajni pogodak Benkovića. Soudani je trebao dati više

Foto: Djuka / Erceg (Arhiva SportNews)
 
HAJDUK - DINAMO   2:2  (1:0)
 
SPLIT - Stadion u Poljudu. Gledalaca: 24.736. Glavni sudac: Pejin (Donji Miholjac) 7.  Pomoćni suci: Pataki (Đakovo) i B. Križarić (Čakovec). Četvr5ti sudac. Crnčić (Vrbovec. Delegat:  Vučemilović (Osijek). Kontrolor suđenja: Kovačić (Križevci)
 
Strijelci: 1:0 - Erceg (38), 1:1 - Benković (89), 1:2 - Henriquez (90+1), 2:2 - Erceg (90+5) 11 m
 
HAJDUK: Stipica 6,5, Tudor 6, Nižić 6, Borja Lopez 6, Memolla 6,5, Savvas 6  (od 81. Almeida -), Radošević 6, T. Bašić 6,5 (od 86. Šehić -), Hamza 6, Erceg 8, Ohandza 6 (od 64. Kožulj -). Trener Carrillo 7.
 
DINAMO: Livaković 6, Stojanović 7, Sigali 7, Benković 7,5, Sosa 7, Doumbia 6,5, ,Antolić 6 (od 46. Ademi 7)  , Moro 6,5, Soudani 6, Olmo 6, Hodžić 5,5 (od 54. Henriquez 7). Trener Martio Cvitanović 7. 
 
Ocjena utakmice: 7.
Igrač dvoboja: Erceg (Hajduk)
 
Sve bitno na Poljudu zbivalo se u posljednjih pet, šest minuta, iako je cijela utakmice bila sasvim zadovoljavajuća. Hajduk je u prvom dijelu bio aktivniji, dok je u nastavku Dinamo imao više zrelijih šansi osobito Hodžić, Ademi i Olmo. Bilo bi logično da je Dinamo poveo, ali nije i kada se činilo da će susret ipak završiti pobjedom Bijelih, minutu prije sudačke nadoknade. Benković je postigao sjajno izjednačenje. rezultata. Hajduk je tada stao i gosti su posve zavladali situacijom. Već u prvoj minuti sudačke nadoknade Henriquez je doveo Dinamo u vodstvo. Sudac Pejin je zbog jednog prekida (razlog je bio dim od pirotehnike) produžio utakmicu za sedam minuta i u tom razdoblju Hajduk je ipak izborio kazneni udarac koji je Erceg uspio pretvoriti u pogogak.
Utakmica je bila puna naboja, ali nisam primijetio nekih ekstremno spornih siatuiacija. Mislim da je Dinamo propustio prigodu da osvoji sva tri boda. Ali je za to trebala nešto bolja igra vezne  linije  i nešto bolja igra Soudanija. Jest da je pogodio vratnicu, ali to nije dovoljno za igrača takve reputacije.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
TIM Kabel
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room