SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Dalmacija, osim Hajduka, sudjelovala je na Skupštini HNS-a. Šimićeve diskusje učinile skup zanimljivim. Je li naopako kad Zagorec po genima drma u Splitu, a Hercegovac u Zagrebu? Proračun u minusu 5,6 milijuna kn

Foto: HNSFoto: HNS

-Ovdje je cijela Dalmacija, uzviknuo je u jednom trenutku Stipe Doljanin, za kojega sam pročitao da je siva eminencija općine Hrvace pokraj Sinja.
Šukeru i Vrbanoviću su se lica na trenutak razvedrila, jer je time na izvjestan način neutraliziran izostanak Hajduka.
Na konferenciji za novinare Šuker je dobro primijetio da time Hajduk zapravo šteti pristašama nogometa u Dalmaciji i daje vjetar u leđa onima koji su, primjerice, nacrtali kukasti križ zbog čega će Hrvatska protiv Engleske igrati pred praznim gledalištem. Ali tko zna što je u mislima predsjednika Kosa, daljnjeg nećaka pokojnoga biskupa iz Đakova? Povod su nepravilnosti aktualne vrhuške, a pravi cilj, vjerojatno je zavladati u punom smislu.
Sve se okrenulo na glavu. Zagorec po genima, drma u Splitu, a Hercegovac Mamić u Zagrebu! Dobro je bivši premjer Milanović rekao njemačkoj kancelarki Merkel kako je Hrvatskom zbog zavičajnih razlika i sučeljenih mentaliteta, teško voditi politiku.
Skupština HNS-a protekla bi u oportunističkom miru da nije bilo  stvaralačkog nemira Daria Šimića. Bio je neutralan u glasovanju o proračunu i izmjenama statuta (biti uzdržan smatra se biti protiv). Triput je diskutirao. U trećem nastupu založio se za detaljnije liječničke preglede nogometaša. zbog iznenadnih srčanih smrti. Sve drugo proteklo je jednoglasno.
Proračun za 2017. godinu iskazao je 5,6 milijuna kn minusa jer nije bilo prihoda od europskog ili svjetskog prvenstva.
Ante Pavlović (85) proglašen je za počasnog glavnog tajnika HNS-a.
Dobitnici "Trofeja podmlatka": Rudolf Krznarić, Stjepan Benić, Milan Đuričić i Josip Pirić.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
TIM Kabel
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room