SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Povoljan raspored za gledatelje, sve poslastice: U petak: Dragovoljac - Solin (15) i Inter Lokomotiva (18); u nedjelju Maksimir - Vrapče (11), Rudeš - Sesvete (13), Dinamo II - Gorica (15) i Vinogradar - Jadran (15)

Foto: Djuka / Zorko Srebrić i Branko Tuđen, dugogodišnji nogometni zananciFoto: Djuka / Zorko Srebrić i Branko Tuđen, dugogodišnji nogometni zananci

Skupština HNS-a u hotelu Westin odvijala se meteorskom brzinom, ali je moja posvećenost uobičajeno bila usmjerena skupštinarima, a ne samo "visokoj politici". Kratki zanimljivi dijalozi često daju više zanimljivosti nego službena i suhoparna izvješća.

Poslije dužeg vremena prišao mi je viši savjetnik gospon Srebrić i na pozdrav pružio uobičajeni mali prst, rekavši:"Redovito čitam SportNews". Odlično gospon Srebrić, odgovorih. Tamo negdje, 1978. godine, dok je trener Dinama bio Vlatko Marković, gospon Srebrić je bio "koordinator rada sa svim selekcijama", nešto poput današnjeg sportskog direktora. Tada smo ga zvali drug Srebrić iako on nikada nije bio drug! Srebrić je tada radio dva posla: bio je profesionalni direktor u Zagrebu, osiguravajuće tvrtke Triglav i honorani koordinator u Dinamu. Vlatka Markovića je to živciralo jer bi koordinator dolazio tek poslije 10 sati. "Svugdje kasni taj Zorko", tužakao ga je pred novinarima Marković. Ali to nije bio razlog da 20 godina kasnije ne započnu novu zdušnu suradnju: predsjednika i glavnog tajnika HNS-a.

Dok sam čekao početak prišao je Tomislav Pacak, glasnogovornik HNS-a. Već sam pomislio da mi je spremio neki ukor. Ali nije:

-Jučer na pressici oko U17 prvenstva zanimali ste se za raspored utakmica po gradovima. Da li želite da vam to pošaljem?

Apsolutno želim, kažem.

-Ja se nadam da ćete prvenstvo pratiti afirmativno, neovisno od HNS, nastavio je Pacak.

Naravno da hoćemo, no ja mislim da maksimalno afirmativno pratimo i HNS. Po nama. HNS nije samo zgrada kuće nogometa. nego baš ono kako mi radimo.

Minutu kasnije sudarim se s Tomom Kačinarijem, uz ostalo predsjednikom Vrapča i Dinkom Vulelijom, sportskim direktorom Maksimira:

-Poslao sam ti brzojav potvrde, reće Kačinari okrenut Vuleliji.

Za SportNews je to bila velika vijest. U očekivanju smo velikih poslastica:

Maksimir i Vrapče odigrat će svoj tradicionalni derbi drugoga proljetnoga kola u nedjelju 12. ožujka u 11 sati na stadionu Dragovoljca u Sigetu i to će biti početak potpuno ispunjenoga nedjeljnoga sadržaja: u 11 sati utakmica u Sigetu, u 13 sati prvi drugoligaški derbi Rudeš - Sesvete, te u 15 sati Dinamo II - Gorica. I nisu to jedine nedjeljne predstave: U Jastrebarskom  od 15 sati na igralištu bivše vojarne snage će odmjeriti trećeligaši Vinogradar i Jadran Poreč.

To je puno bolje nego da se svi susreti u sve tri lige igraju subotom u 15 sati. Ovako tko voli neka izvoli!

U taj domet ispunjenoga sadržaja uklopio se i petak. Od 15 sati igraju  drugoligaši Hrvatski Dragovoljac i Solin, te od 18 sati prvoligaši Inter i Lokomotiva.

U toj raskoši različitih ljudi stegao sam i ruku direktora Lokomotive Božidara Šikića:

-Konačno je došlo vrijeme da pobijedimo Inter u Zaprešiću, hrabro će Šiki.

Na kraju službenog dijela Skupštine za govornicu je izašao Tom Kačinari i u ime nogometnog Središta Zagreb upozorio da u izvještaju nije spomenut uspjeh reprezentacije Središta Zagreba koja se plasirala na finalni turnir Kupa regija u Istanbulu. Neslužbeno amatersko prvenstvo Europe održat će se početkom srpnja.

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
TIM Kabel
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room