SportNews.hr

prava sportska priča

TIM Kabel

Kolinger Lokomotiva: Podići ćemo se već protiv Hajduka. Štrkalj Cibalia: Nema razloga da ne pobijedimo i u Zaprešiću. Teren u Kranjčevićevoj je katastrofa

Foto: Djuka / Štrkalj Cibalija
 
LOKOMOTIVA - CIBALIA   1:3  (0:1)
 
ZAGREB - Stadion u Kranjčevićevoj. Gledalaca: 200. Glavni sudac: Marić (Daruvar) 6,5. Pomoćni suci: Kečkeš (Virovitica) i Loparac (Sladojevci). Četvrti sudac: Župan (Bjelovar). Delegat: Čalić (Marčana). Kontrolor suđenja: Kukić (Sisak)
Strijelci: 0:1 - Ikić (37), 1:1 Kolinger (75), 1:2 - Štrkalj (81), 1:3 - Galić (88)
LOKOMOTIVA: Šemper 5,5, Barić 5,5, Majstorović 5,5, Kolinger 7, Musa 5,5, Burić 5,5 (od 58. Krajinović -), Šunjić 6, Majer 6, Ivanušec 6 (od 81. Brezina -), Krstanović 5,5, Radonjić 5,5. Trener Tokić 5,5.
CIBALIA: Šubarić 6,5, Karamarko 6,5, Ikić 7, Peričić 7, Rubić 6,5, Muženjak 6,5, Plum 6,5, Pervan 6,5, Galić 7 (od 90+2 Miličević -), Kordić 6 Dabro 6 (od. 77. Štrkalj 7). Trener Bartolović 7.
Ocjena utakmice: 6,5
Igrač dvoboja: Ikić (Cibalia)
Lokomotiva je u Kranjčevićevoj izgubila od Cibalije i zadržala šesto mjesto, ali još  se može dogoditi da ga u finišu jesenske dionice izgubi jer joj predstoje dvije teške utakmice: kod kuće s Hajdukom i u gostima sa Slaven Belupom. Upravo Slaven Belupo bi mogao biti opasan jer zaostaje samo dva boda.
Evo kako situaciju vidi strijelac jedinog pogotka za Lokomotivu, stoper Denis Kolinger:
-Mi ćemo se dići i to već protiv Hajduka. Teško je igrati kombinatorno po ovako lošem terenu, a to je upravo naš specifikum. Igrao sam po svakakvim igralištimas, ali po ovakvom još ne.
-Nisam igrao na gorem terenu, ali se sve zaboravi kada se pobijedi, kazao je Tomislav Štrkalj (21), strijelac vodoćeg pogotka za Cibaliju (2:1) u 81. minuti.
Štrkalj, zagrebački dečko, počeo je u Interu, nastavio u Dinama, pa preselio u Osijek, pa se opet vratio u Zagreb u Sesvete. Sada ga je Osijek posudio Cibaliji. Gledao sam ga jednu sezonu u sesvetskom drugopligašu.
Digli ste se na 17 bodova, ali vam do kraja polusezone preostaju još dvije u utakmice u gostima: s Interom i protiv Dinama u Maksimiru?
-Mi smo pobijedili Lokomotivu koja je u prošlom kolu bila bolja od Intera u Zaprešiću iako je završilo neodlučeno. Prema tome nema razloga da i tamo ne idemo s optimizmom.
I treći gol zabio je u neku ruku zagrebački igrač Ivan Galić (22) koji je prošao Trnje, Lokomotivu, Rudeš, Vrapče i Lučko.
Tim Kabel
Alpas

PROMO

TIM Kabel

⚑ Odabrane vijesti!

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>