SportNews.hr

prava sportska priča

TIM Kabel

Inter i Rijeka četvrt finale Kupa u srijedu igraju na Rujevici. Kao razlog zamjene domaćinstva naveden je loš teren u Zaprešiću. Toplak: Idemo po iznenađenje!

Baš smo se u SportNewsu bili dogovorili da u srijedu odemo u Zaprešić na četvrt finale Kupa kad nam trener Intera Samir Toplak javlja da je domaćinstvo zamijenjeno i da će se susret s Rijekom odigrati u srijedu u 16 sati na Rujevici.
A počelo je ovako:
Nismo bili na utakmici s Cibaliom, jer smo u to vrijeme proglašavali najbolje strijelce druge i treće lige. Zato s puno nestrpljenja dolazimo u srijedu. Hoćete li Rijeku dočekati spremni na trijumf i plasman u polufinale, pitao sam Toplaka.
-Neće se igrati u Zaprešiću. Zamijenili smo domaćinstvo, iznenadio je trener.
Odmah sam pomislio da je u pitanju neka pozadina. Da je Rijeka "platila" tu zamjenu računajući da samo putem Kupa može doći do nekoga ovosezonskoga trofeja. A ići u Zaprešić Interu, za Rijeku je uglavnom velika neizvjesnost. Poslije jedne od prošlih utakmica trener Kek je bio toliko napet da se na pressici posvađao s riječkim novinarima.
-Tražili smo zamjenu jer je teren u Zaprešiću u lošem stanju, a prognoza kaže da će u utorak navečer padati jaka kiša. Utakmica bi vjerojatno bila odgođena za iduću polusezonu, prije početka nastavka prvenstva, a to nama ne bi odgovaralo.
Priznajem da mi je poslije tih Toplakovih riječi bilo krivo. Mislio sam se s jednom pravom utakmicom oprostiti od nogometne 2017.
Inter je možda i najugodnije iznenađenje u dosadašnjih 19 kola Prve HNL. Bez obzira na rezultat posljednje utakmice s Hajdukom u Splitu, ostati će peti. Posumnjao sam da se Inter želi osloboditi eventualnog tereta polufinala Kupa i da misli samo na prvenstvo.
-Nije točno. Na Rujevicu idemo prirediti iznenađenje, najavio je Toplak.
Tim Kabel
Alpas

PROMO

TIM Kabel

⚑ Odabrane vijesti!

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>