SportNews.hr

prava sportska priča

Zašto Zekić trenira strogoću na Petru Bočkaju najvećem Osijekovom nogometnom talentu?

Prije utakmice s Rudešom trener Osijeka Zoran Zekić kritizirao je ponajboljeg Osijekovog igrača Petra Bočkaja zbog navodnog viška kilograma, ostavio ga je na klupi uveo ga u finišu utakmice, a ovaj mu je eurogolom iz slobodnog udarca donio pobjedu za pomirenje.
Pomirenja nema, Zekić se ponovo obrušio na Bočkaja najavljujući mu drastičnu kaznu zbog igranja malog nogometa na poznatom turniru "Kutija šibica", kao da je smrtni grijeh u vrijeme odmora između završetka sezone i početka priprema za proljetni nastavak odigrati poneku utakmicu na turniru na kojem su igrale igračke veličine poput: Kranjčara, Mlinarića, Jarnija, Prosinečkog i još mnogih.
Bočkaj je pristojan dečko, ima obitelj, otac je, neizmjerno voli igrati nogomet i u tome uživa, zašto mu to braniti. Možda zbog straha da se ne ozlijedi, ali ozlijediti se može i hodajući ulicom, vozeći automobil, šetajući, u svakodnevnoj životnoj rutini. Zbog toga je nerazumljiva ovakva reakcija Osijekovog trenera.
Jedino ako nisu posrijedi neki drugi razlozi pa malo treba Bočkaja disciplinirati što je pogrešan Zekićev pristup jer i on dok je bio igrač nije baš bio svetac, a to nije ni danas jer ga često možemo vidjeti na klupi s cigaretom što nije za primjer.

Tim Kabel
Alpas

PROMO

TIM Kabel

⚑ Odabrane vijesti!

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>