SportNews.hr

prava sportska priča

TIM Kabel

Dok se Rudeš skriva po Baskiji Inter krenuo otvoreno i dostupno. U Zaprešić putuje Vukčević iz Podgorice. Direktor Laljak najavio i zvučno pojačanje. I. Blažević na operaciji

Inter je posljednji prvoligaš iz zagrebačke regije koji je danas popodne počeo pripreme. Otvoreno i svima dostupno.
Rudeš se "skriva" negdje po Baskiji u još cjelovitoj Španjolskoj i ne dopušta kontakte, a njegova internet stranica već 12 dana nije dala nikakvu svježu informaciju s tim da je i ta bila nepotpuna i pogrešna. Rudeš je tisuću kilometara prošao autobusom, a zrakoplovom samo od Venezije do Barcelone. Takav stil ponašanja, pa makar koliko "moderan" bio, neće ih pomaknuti sa zadnjeg mjesta - osim ako se Istra "raspadne" - a izgubiti će i posljednjega od ovo malo navijača koji dolaze na utakmice.
U Zaprešić sam došao ranije i pozvao trenera Toplaka. Bio je na sastanku sa stručnim stožerom i zakazao mi je susret za 13,45 sati. Gdje ću provesti vrijeme? Gostionica Kugla je tik uz stadion. Pomislio sam da ću pronaći neke "dežurne" navijače. Takvih je sedamdesetih godine prošloga stoljeća dok su Zaprešićani igrali u Prvoj zagrebačkoj ligi, a treneri bili pokojni Pero Radonjić i prof. Jozo Rajčić, bilo na pretek. Ali ne u toj nego u gostionici pokraj igrališta s umjetnom travom. Da nije bilo nekoliko studenata Visoke škole za poslovno upravljanje Kugla bi bila prazna. Nisam se zadržao.
No, unatoč relativno slabom interesu Inter Prvom HNL gura bez problema. Šteta je samo da nema više posjetitelja, ali takva su vremena.
-Čirjak i Bencun više nisu u našem kadru, upozorio je direktor Laljak, a onda slavodobitno poentirao:
-Marko Vukčević, desno-krilni napadač Budućnosti iz Podgorice upravo putuje k nama, a za nekoliko dana dobiti ćemo jedno doista zvučno pojačanje.
-Ivan Blažević završio je na operaciji kralješnice, dometnuo je trener Toplak.
Ako ponovimo da Andrić zbog kartona neće igrati u prvom kolu nastavka, sve ostalo je stabilno i bez potresa.
-Imamo četiri vrlo dobra stopera Komorskog, Grgića, Prengu i Dalića i mogli bismo nekoga prodati. I još nešto: mogao bi nam se vratiti Čeliković, zaključio je trener.
Opet sam bio sam. Kad sam odlazio došli su iz TV Zapad Zaprešić.
Tim Kabel
Alpas

PROMO

TIM Kabel

⚑ Odabrane vijesti!

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>