SportNews.hr

prava sportska priča

Radonjić, Ivanušec i Antunović strijelci za pobjedu Lokomotive nad Brinjem slovenskim trećeligašem

Lokomotiva je odigrala svoju prvu pripremnu utakmicu s Brinjem iz Grosuplja i pobijedila s 3:0 golovima Radonjića i Ivanušeca iz prvog poluvremena i Antunovića na asistenciju Muse u posljednjim trenutcima utakmice. Brinje je slovenski trećeligaš koji je četvrti na tablici i zaostaje 7 bodova za vodećim. Trener Tomić isprobao je sve zdrave igrače.

Na Kajzerici uvijek neugodni vjetar zadavao je svima probleme i osjećaj hladnoće bi je puno veći. Havojić i Matko Babić nisu igrali radili su u teretani. Priupitao sam Havojića o Rudešu iz kojeg je pristigao na Kajzericu i o tome da baš nije dobio priliku u njegovoj prvoligaškoj polusezoni.

- Ja baš ne razumijem što se događa u Rudešu, pogotovo mi nisu jasni potezi bivšeg trenera Alonsa. Rudeš je dobra ekipa ima igrački potencijal za peto-šesto mjesto, a mi smo uvjerljivo posljednji.

Možda je tako što neke poteze diktiraju iz Alavesa?

- Onaj tko daje novac ima pravo postavljati određene uvjete, ciljeve i prioritete.

Čini se da se forsiraju igrači pristigli iz Španjolske, a da baš nemaju kvalitetu za 1.HNL.

- Alonso je forsirao Španjolce i to mu se osvetilo, ostao je bez posla. Nije u redu da domaćima na koje ne računaju ne dopuste da potraže drugu sredinu. Vežu ih ugovorom, a ne daju im igrati.

Fotogalerija

Tim Kabel
Alpas

PROMO

TIM Kabel

⚑ Odabrane vijesti!

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>