SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Inter golom Zulima osvojio Arena Cup u Medulinu. Lokomotiva pogodila dvije stative.Trener Tomić u prvom poluvremenu na teren poslao po imenima slabiji sastav. Toplak izmiješao, Postonjski oživio igru

INTER - LOKOMOTIVA  1:0 (0:0)
 
Suci: Bebek, Kezele i Biljuh.
 
Strijelac: 1:0 - Zulim (84)
 
INTER: Mrmić, Haramustek, Dalić, Komorski, Čeliković, Šilić, Regan, Zulim, Vukmanić, V. Blažević, Andrić (Prenga, Postonjski, Rešetar, Vukčević, Rak, Grgić, Bosec, Mamić,Mazalović, Ljubanović). Trener Toplak.
 
LOKOMOTIVA: Šemper, Barić, Datković, Mersinaj, Hujber, Burić, Chago, Jakić, Krajinović, Antunović, Radonjić (Radelić Žarkov, Majstorović, Majer, Kolinger, Kastrati, Majcenić, Krstanović, ). Trener Tomić.
 
 
U finalu četvrtoga izdanja Arena Cupa u Medulinu Inter je pobijedio Lokomotivu s 1:0 pogotkom Zulima u 84. minuti. U borbi za treće mjesto Borac iz Banja Luke je svladao Cibaliu s 3:0.
To još nisu bili sastavi s kojima će prvoligaši početi proljetni nastavak prvenstva. Vjerojatno će jasnije biti poslije petka odnosno subote kada u posljednjim probama Inter igra sa Sesvetama, a Lokomotiva protiv Domžala. 
Trener Intera Toplak "izmiješao" je 21 igrača, iako se standardni prvotimci otprilike znaju. Jedini strijelac Zulim pokazuje stalni uspon. Ulazak Postonjskog oživio je igru Zaprešićana. 
Lokomtiva  ima nekoliko ozlijeđenih među kojima je i Ivanušec, ali je u prvom poluvremenu trener Tomić na teren poslao po imenima slabiji sastav. Na klupi su uz ostale bili Majstorović, Majer, Kolinger i Kastrati. Unatoč slabijem sastavu Lokomotive Krajinović je u 41. minuti udarcem s 20 m pogodio stativu. Jednako je učinio i Krstanović u 62. minuti.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>