SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Četvrta uzastopna pripremna pobjeda Intera. Belupo će dočekati navalni trojac Vukčević, V. Blažević, Rak. Prenga siguran. Kod rezultata 1:1 sudac nije dosudio kazneni udarac za Sesvete

Foto: Djuka / Mamut na posudbi u Sesvetama zabija svojima
INTER - SESVETE   5:1 (2:1)
 
ZAPREŠIĆ - Igralište s umjetnom travom. Gledalaca: 20. Suci: Lacković, Tuđa i Benković.
 
Strijelci: 1:0 - V. Blažević (7), 1:1 - Mamut (18), 2:1 Mazalović (41) 11 m, 3:1 - Andrić (62), 4:1 - Ljubanović (72), 5:1 - Ljubanović (90)
 
INTER: Santini, Bosec, Grgić, Prenga, Mamić, Mazalović, Postonjski, Zulim, Vukčević, Rak, V. Blažević (Mrmić, Šarić, Andrić, Ljubanović, Haramustek, Čeliković, Rešetar, Vuksanić, Šiljić, Komorski). Trener Toplak.
 
SESVETE: Filipović, Mikulić, Petanjek, Goić, Kontek, Maloča, Drmić, Tolić, Markota, Kluk, Mamut (Demo, Milas, Marić, Shei, Tarle, Brezina, Ćosić, Dago, Jovićević, Galić, štimac). Trener Jakirović.
 
-Imamo slijed koji obećava, komentirao je trener Intera Toplak poslije četvrte uzastopne pobjede u pet pripremnih nastupa (prvi je bio neodlučeno sa Slaven Belupom u Medulinu), te uoči nastavka prvenstva koje bi trebalo početi u petak opet s Koprivničanima.
 
Utakmica protiv Sesveta odigrana je na umjetnoj travi, većinom po jakom snijegu i bila je u takvim okolnostima angažirana, rastrčana i dopadljiva. Poslije izjednačujućeg pogotka gostiju uslijedio je prekršaj nad Mamutom za kazneni udarac koji sudac nije dosudio, ali je jedanaestercem označio manje uvjerljiv prekršaj nad Postonjskim pri kraju poluvremena iz kojeg je Inter poveo s 2:1. To je izazvalo gužvu do mjere da je Kontek isključen, ali su u nastavku "sporazumom" Sesvete ipak igrale s 11 igrača. Gosti su se u prvom poluvremenu vrlo uspješno suprotstavljali Zaprešićanima. U drugom dijelu prvoligaški rang domaćina i njihova "duža" klupa došli su do punog izražaja.
 
-Ipak, ja sam zadovoljan, rekao je trener Sesveta Jakirović.
 
Toplak je na početku susreta poslao na teren momčad s kojom će se na startu suprostaviti Belupu. To znači bez Andrića i Komorskog koji imaju kartone, kao i ozlijeđenih Regana, Dalića i operiranoga Ivana Blaževića, Dok će prva dvojica u puni pogon već u ponedjeljak, treći bi mogao zaigrati za mjesec dana.
Trojka u napadu Intera igrala je u sastavu desno Vukčević u sredini V. Blažević i na lijevom krilu Rak. Cijelu utakmicu jedini je odigrao Prenga. Stoperski par biti će on i Grgić.

Fotogalerija

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
TIM Kabel
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room