SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Mudražija s dva gola na asistencije Šugića i Ivančić nakon nezaustavljivog trka donijeli pobjedu Dubravi koja je šokirala Slaven Belupo

Foto: Djuka / Lob Mudražije za treći gol Dubrave

SLAVEN BELUPO - DUBRAVA TK 0:3

LEGRAD - Igralište Graničara, Gledatelja: 50, Sutkinja: Ivana Martinčić. Pomoćnici: Matej Mađarić i Nikola Novak (svi Koprivnica)
Strijelci: 0:1 - Mudražija (12), 0:2 - Ivančić (26), 0:3 - Mudražija (70).

SLAVEN BELUPO: Kurtanjek (od 46. D. Šugić), Rebernik, Međimorec, Jovičić, Vrljičak, Šarlija, Arap, Brković (od 46. Tatar), Dolček, Mladen, Bogojević
Trener: Tomislav Ivković

DUBRAVA TIM KABEL: Mustapić, Džaferović, Žugaj, Čečura, Barić, Saleh, M. Šugić, Algohul, Mudražija, Filipović (Ivančić), Kelemen (još su igrali: Balagović, Ljubanović, Crnov, Pejić, Čibarić, Retebek,)
Trener: Krešimir Sunara

Dubrava nastavlja svoj pobjednički niz, pobijeđen je kombinirani sastav Slavena Belupa. Igralo se u Legradu na igralištu Graničara po ne baš terenu koji bi reprezentirao jednog prvoligaša, ipak bi Koprivnički prvoligaš trebao osigurati kvalitetniji teren iako se radilo o pripremnoj utakmici njegovog kombiniranog sastava s trećeligašem.
Dubrava je otvorila dobro utakmicu zauzela je dobar gard koji je iznenadio domaćine. Mirko Šugić ponajbolji na današnjem ogledu iz drugog plana iznosio je loptu i radio dar-mar obrani Slavena, dvije savršene asistencije Mudražija je pretvorio u golove. Nikica Filipović se ozlijedio , zamijenio ga je Ivančić koji bio tvorac drugog gola za Dubravu, primio je odbijenu loptu na svojoj polovici terena istrčao sedamdesetak metara i zabio na odušljevenje nekoliko Dubravinih navijača predvođenih predsjednikom Ivanovićem, a šokirao je domaćine koji su imali neke prilike prije toga.
Na samom početku drugog poluvremena Slaven spašava stativa od novoga šoka, niti ulazak Tatara ne donosi ništa novoga u igri Slavena, a dobru igru Dubrava je okrunila u 70' kada na scenu ponovo stupa dvojac pristigao iz HAŠK-a Šugić i Mudražija, Šugić nakon prodora idealno upošljava mladog Mudražiju koji lobom pogađa mrežu za konačnih 3:0.
- Nismo ništa odigrali, ovo nije igra, prokomentirao je naš znanac Tatar

Tomislava Ivkovića nismo se ni usudili zatražiti izjavu jer je smrknutog lica napustio teren legradskog igrališta. Bilo je nekih prigovora iz redova Koprivničkog prvoligaša na igru koja je danas prikazana, svi su se u velikoj žurbi uputili prema autobusu i odjurili put Koprivnice.

Roko Ivanović je sjao od zadovoljstava.
- Svaka čast dečkima, odigrali su s karakterom. Iako je Slaven igrao u kombiniranom sastavu ovo je naša velika pobjeda.

Trener Sunara spušta loptu na zemlju:
- Trebamo ovako nastaviti, znao sam da će biti tvrda utakmica, dečki su odigrali disciplinirano po teškom terenu i svaka im čast. Odmorit ćemo se malo pa onda nastavljamo pripreme jednakim tempom.

Fotogalerija

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
TIM Kabel
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room