SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Inter i Slaven Belupo odigrali dinamično, ali bez golova i pravih šansi. Najizgledniju imao je Marko Vukčević. Slab odziv na čišćenje snijega, na kraju očistila Dinamova mehanizacija

Foto: Djuka / Bosec Inter Zaprešić
 
INTER - SLAVEN BELUPO 0:0
 
ZAPREŠIĆ - Gradski stadion. Gledalaca: 200. Glavni sudac: F. Jović (Zagreb) 6. Pomoćni suci: Modrić i Krmar (Zagreb). Četvrti sudac: Vučković (Zagreb). Delegat: Grba (Strmec Samoborski). Kontrolor suđenja: Vučemilović-Š. (Osijek)
 
INTER: Mrmić 6, Bosec 7, Grgić 6, Prenga 6, Mamić 6, Postonjski 5,5, Mazalović 6, Zulim 6 (od 64. Šarić -), Vukčević 6,5, Rak 6, V. Blažević 5,5 (od 81. Ljubanović -). Trener Toplak 6.
 
SLAVEN BELUPO: Marković 6, Kitanovski 6, Musa 6, Katić 6, Goda 6,5, Puclin 6, Vidović 6, Trebotić 7, Doležal 5,5, Delić 5,5, Ivanovski 6. Trener Ivković 6.
 
Ocjena utakmice: 6
Igrač dvoboja: Bosec (Inter)
 
Na početku konferencije za novinare trener Intera Toplak zahvalio se se onima koji su "očistili snijeg", ali je činjenica da je odziv dobrovoljaca bio mali i da je u konačnici snijeg očistila Dinamova mehanizacija.
Trener gostiju Ivković  pohvalio je teren koji je bio bolji nego što je očekivao.
Namjerno počinjem s čišćenjem snijega jer o nekim šansam i ne mogu pisati jer ih nije ni bilo, osim Vukčevićeve u 34. minuti. To je bila jedina prava prigoda. Ostalo su bile polušanse. Pa prema tome, bez obzira na dinamiku i borbenost, utakmica bez golova teško može dobiti visoku ocjenu.
Ali dužnosnici, igrači i treneri nisu skrivali zadovoljstvo. Isticali su angažman i napor svojih sastava. Njima je najvažnije bilo osvojiti po bod, jer oni igraju za plasman. Tako će Inter, bez obzira na ostale rezultate prvoga kola nastavka prvenstva, ostati na petom mjestu s 27 bodova, a Slaven Belupo sedmi s 22 boda.
Toplak je istakao da je Inter u utakmicu krenuo slabije od očekivanoga, no ubrzo je uslijedila rošada: Rak je s krila prebačen u sredinu, a V. Blažević na lijevu stranu i sve je krenulo na bolje.
-Nedostajali su nam zadnji pas i Andrić da bismo pobijedili. No i bez toga ja sam zadovoljan, zaključio je domaći trener.
Ivković je ustvrdio da su igrači dali sve od sebe:
-Utakmica je bila dobra i čvrsta. Mi smo bili opasniji, ali nam je nedostajalo čvrstoće u završnici. Bod nije malo.
E sad kada bismo tjerali "mak na konac" onda bi se moglo postaviti pitanje, zašto je Postonjski nakon odličnih igara u pripremama, večeras igrao slabo, zbog čega, makar Mazalović nije presudio...Ili kad je o Belupu riječ, jednom je Mateas Delić, igrač s reputacijom, puknuo sa "svojom" lijevom nogom tako loše da sam se zapitao je li to stvarno on. Ali to je tek početak polusezone i ne treba biti previše kritičan.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>