SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

U Rudešu zanimljivo snježno jutro, 16 sati nakon remija s Lokomotivom. Bjelanović zabio Sesvetama dva gola i vjerojatno položio prijamni. Sesvete dobre protiv prvoligaškoga sastava

Foto: Djuka / Marko Bjelanović
U kasno jutro, po jakom snijegu, na glavnom terenu, samo 16 sati nakon neodlučenoga ishoda protiv Lokomotive, kombinirani, ali vrlo jaki sastav Rudeša dočekao je u prijateljskom dvoboju drugoligaša Sesvete. U dobroj utakmici Rudeš je pobijedio s 2:0 (1:0), a oba pogotka postigao je Marko Bjelanović koji je time vjerojatno položio prijamni, te će vjerojatno biti angažiran.
-Vidjet ćemo danas, odgovorio je sportski direktor Brkljača na naš upit o Bjelanoviću.
Sesvete pripremne utakmice uglavnom igraju s jakima i jačima pa će tako nastaviti i na pripremama u Istri, gdje ih čeka slovenski prvoligaš Domžale.
-Ovo su pokusi i rezultat nije najvažniji. Bitno je da mi napredujemo, objasnio je trener Jakirović.
Zanimljiv je bio sastav Rudeša. Novaci Džolan i Miljanić, a ostalo igrači koji su bili prvotimci u jesenskom dijelu i sada s pravom konkuriraju. U petak Rudeš dočekuje Inter i svakako da je pobjeda prijeka potreba.
Početni je sastav bio sljedeći: Picak, Franić, Glauder, Džolan, Boršić, Muić, Segado, Turčin, Entrena, Miljanić, Bjelanović.
Sesvete su suprotstavile ove igrače: Filipović, Mikulić, Kluk, Petanjek, Goić, Brezina, Drmić, Tolić, Mamut, Kolega, Dago (Demo, Tarle, Ćosić, Jovićević, Galić, Markota, Štimac).
Sudili su Dadić, Slišković i Maloča.

Fotogalerija

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>