SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Rudeš je minimalno izgubio na Poljudu jer nema igrača koji bi se nametnuo i predstavljao prevagu. U jesen je to bio Entrena, danas takvoga nije bilo. Da bi se pobijeđivalo kao protiv Intera, mora se pružiti više od prosjeka

HAJDUK - RUDEŠ   1:0 (0:0)
 
SPLIT - Stadion u Poljudu. Gledalaca: 8.000.  Glavni sudac: Bebek (Rijeka) 6,5. Pomoćni suci: Peraica (Šibenik) i Kezele (Rijeka). Četvrti sudac: Vidulin (Kanfanar). Delegat: Čalić (Marčana). Kontrolor suđenja: B. Stipković (Karlovac).
 
Strijelci: 1:0 - Gyurcso (52)
 
HAJDUK: Letica 6,5, Juranović 6, Savvas 6, Lopez 6, Fomitschow 6, Hamza 6 (od 77. Kožulj -), Radošević 6, Caktaš 6, Kovačević 5,5 (od 61. Almeida -), Said 7, Gyurcso 7 (od 72. Šego -). Trener Kopić 6,5.
 
RUDEŠ: Čondrić 6,5, Grujević 6, Borevković 6, Mesarić 6, Pavić 5,5, Segado 5,5 (od 68. Ivančić -), Einar Galilea 5,5 (od 84. Kamenar -), Lulić 6, Anderson 6, Fazli 5,5, Budimir 6 (od 61. Entrena -). Trener Jeličić 6.
Ocjena utakmice: 6,5.
Igrač dvoboja: Gyurcso (Hajduk)
 
Rudeš da bi mogao nešto u utakmicama kakva je bila s Hajdukom, morao bi imati igrača prevage. Ovako svi trče na isti način, igraju s istim idejama i jednako su brzi, osim Andersona koji je više od prosjeka, no to nije dovoljno da bi se nametnuo kao igrač koji može odlučivati.. Rudeš nije izubio zbog toga što je bio nešto posebno nadigran, nego u toj relativno ravnopravnoj igri nije imao pojedinca koji bi se izdignuo iznad Hajdukovog autoriteta, domaćinstva i uloge favorita. U jesen je to bio Entrena kada je na Poljudu zabio dva gola. Hajduk nije blistao, nego naprotiv. Rudeš će možda moći protiv podjednakih momčadi kada svi igrači pruže maksimum kao što je bilo u prošloj utakmici s Interom. Premda je trener Jeličić dobro i logički sastavio momčad, njegov sustav igre ima smisla i disciplina u primjeni sustava je očita, ali sada dolazi pitanje kvalitete za ove zahtjevne ambicije.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>