SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Panika: perjanice zagrebačkoga nogometa, Dinamo i Lokomotiva u tri dana od Rijeke popile sedam komada! Mamić u svevlasti popušta poslije okupacije "vlastitim brigama". Veliki talenti Livaković i Moro bili su paceri

Foto: Djuka / Puljić i PavičaćFoto: Djuka / Puljić i Pavičać
RIJEKA - DINAMO   4:1 (1:1)
 
RIJEKA - Stadion na Rujevici. Gledalaca: 4.572. Glavni sudac: Batinić (Osijek) 7,5. Pomoćni suci: Križarić (Čakovec) i Pataki (Đakovo). Četvrti sudac: Conjar (Osijek). Delegat: Ivić (Sisak). Kontrolor suđenja: Bajić (Split).
 
Strijelci: 0:1 - Gavranović (16), 1:1 - Heber (19), 2:1 - Pavičić (48), 3:1 - Heber (59), 4:1 - Puljić (87)
 
RIJEKA: Sluga 7, Zuta 7, Župarić 6,5, Punčec 6,5, Leovac 7, Bradarić 7 (od 90. Capan -), Grabovac 7, Pavičić 7,5, Kvržić 6 (od 62. Črnic -), Heber 8 (od 83. Puljić 7), Čolak 7. Trener Kek 7,5.
 
DINAMO: Livaković 5,5, Stojanović 6, Lešković 5,5, Benković 5,5, Sosa 6, Ademi 5,5, Doumbia 6, Moro 5,5 (od 66. Rrahmani -), Gojak 5,5 (od 51. Hajrović -),  Olmo 6,5, Gavranović 7 (od 82. Hodžić -). Trener M. Cvitanović 5,5.
 
Ocjena utakmice: 8.
Igrač dvoboja: Heber (Rijeka)
Isključen Lešković (Dinamo) u 26. minuti zbog drugoga žutoga kartona
 
Jučer smo najavili krizu zagrebačkoga središta, večaras bismo mogli reći da je nastupila panika. Samo u tri dana perjanice nogometa našega najvećega grada, Dinamo i Lokomotiva popile su, na Rujevici od Rijeke, sedam komada. 
Utakmica između Rijeke i Dinama bila je izvanredna, ali to Modrima ne znači baš ništa. Dva gola primili su poslije katastrofalnih pogrešaka Livakovića i Mora. Veliki talenti večeras su bili veliki paceri. Lešković je isključen poslije pogrešaka koje ne bi smio činiti reprezentativac iz Čačićevog razdoblja. Kriv je i za gol nedavno primljen od Hajduka.
Domagoj Pavičić, donedavni Dinamov igrač, nije bio najbolji kao protiv Lokomotive, ali je zabio najljepši gol. Pod samu prečku. Da stvar bude gora i Jakov Puljić, susjed iz Intera na posudbi u Rijeci, zabio je efektno iz slobodnoga udarca.
Poslije sličnoga poraza u Rijeci Cico Kranjčar bio je žurno smijenjen. Mario Cvitanović je čak i na televiziji izgledao jako blijed. On je nedavno izgubio i protiv Hajduka u Maksimiru.
Dinamu naslov prvaka vjerojatno nije ugrožen, ali to nije nikakva utjeha za viđeno na Rujevici.
Ako dojam ne vara, čini se da je Mamić "zaokupljen osobnim brigama" i da mu pomalo popušta koncentracija. Ne bi njemu u nekim prijašnjim vremenima Batinić ovako sudio. Ako i bi, onda... Ali sada rastu akcije Miškovića. Arbitri se možda okreću drugome gazdi. A možda je ovo ipak suviše smjelo. Batinić je imao podjednaki kriterij.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>