SportNews.hr

prava sportska priča

Brkljača sportski direktor Rudeša: Malo je nade da Jeličić ostane. Nesporazum traje neko vrijeme. Vjerojatno će ga zamijeniti Matić

Dinko Jeličić, za kojega je portal NK Rudeša sinoć objavio da je prestao biti trener prve momčadi Rudeša, nije se javljao na pozive. Nije se javljao ni predsjednik Ivan Knežević koji je bio vrlo prilježan kada se smjenjivalo Alonsa. Sportski direktor Mario Brkljača je uobičajeno bio nedostupan.
Danas u 14 sati javio se Jeličić porukom:
-Ne mogu trenutačno davati izjave dok ne razriješim s klubom. Potom se možemo čuti, poručio je trener.
Nešto prije 15 sati u Zaprešiću, uoči utakmice između Intera i Rijeke, osjetio sam trenutak sreće. Ugledao sam, naime, Marija Brkljaču, sportskog direktora Rudeša, kako ulazi u svečanu ložu. U poluvremenu presreo sam ga za razgovor.
-Još nije definitivno, ali malo je nade da Jeličić ostane. U ponedjeljak će biti jasnije. Vjerojatno će ga zamijeniti pomoćnik Ivan Matić (47).
A jedva se čekalo da Jeličić dođe? Što se dogodilo, koji su razlozi za rastanak? Je li klub dao otkaz njemu, ili on klubu?
-Nesporazum traje već neko vrijeme.
Priznati ćemo, dosta tanko od sportskog direktora koji bi trebao biti u tijeku svega kada je riječ o treneru. Ili ne zna, ili nije htio biti otvoreniji o stvarnoj situaciji.
Tim Kabel
Alpas

PROMO

TIM Kabel

⚑ Odabrane vijesti!

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>