SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Treći poraz zagrebačkih prvoligaša od NK Rijeke u sedam dana. Kek to nije prepoznao kao kritiku Zagrepčana nego je pomislio na provokaciju i odgovorio cinizmom. Za Pavičića kaže da mora još puno učiti. Toplak: Sramota!

Foto: Djuka / Domagoj PavičićFoto: Djuka / Domagoj Pavičić
INTER - RIJEKA 0:3 (0:2)
 
ZAPREŠIĆ - Gradski stadion. Gledalaca: 800. Glavni sudac: Zebec (Cestica) 7. Pomoćni suci: Krmar (Zagreb) i Loparac (Sladojevci). Četvrti sudac: Jović (Zagreb). Delegat: Blažićević (Gradina). Kontrolor suđenja: Svilokos (Sisak).
 
Strijelci: 0:1 - Pavičić (11), 0:2 - Heber (12), 0:3 - Acosty (65)
 
INTER: Mrmić 5,5, Bosec 5,5, Grgić 5,5, Komorski 5,5, Čeliković 5,5, Šarić 6, Zulim 5,5 (od 58. Obeng Regan 6), Postonjski 5,5 (od 86. Vukmanić -), Vukčević 5,5, V. Blažević 5,5 (od 46. Rak 6), Andrić 5,5. Trener Toplak 5,5.
 
RIJEKA: Sluga 7, Žuta 7, Župarić 7, Punčec 6,5, Leovac 6,5, Bradarić 7, Grahovac 6,5, Pavičić 7,5 (78. Capan -), Acosty 7 (od 65. Puljić -), Heber 7,5, Čolak 6,5 (od 87. Kvržić -). Trener Kek 7.
 
Ocjena utakmice: 7.
Igrač dvoboja: Heber (Rijeka)
 
U samo sedam dana Rijeka je pobijedila tri kluba grada Zagreba i Zagrebačke županije - Lokomotivu, Dinamo i popodne Inter - s ukupnom gol razlikom 10:2. Za zagrebački nogomet to je prava katastrofa, a za NK Rijeku svakako na diku i ponos. Poslije utakmice, na konferenciji s novinarima, postavio sam u tom smislu pitanje treneru gostiju Matjažu Keku. Da prokomentira tu činjenicu. Ali je on izgleda mislio da ga provociram. Kao da ga pitam o Piranskom zaljevu, a da je on ministar Erjavec. Odgovorio je čini se ironično ili možda podcjenjivački:
-Bolje ćemo se pripremiti za sljedeći susret s Cibalijom. Ona nije iz zagrebačkoga središta..., poručio je Kek.
Ja sam i dalje mislio da se zagrebačko središte sramoti pa sam nastavio pitanjem o Domagoju Pavičiću koji je 19. siječnja ove godine prešao iz Dinama u Rijeku. Bio je najbolji protiv Lokomotive, strijelac i među najboljima protiv Dinama i strijelac i među najboljima danas popodne protiv Intera.
Kada ste prepoznali takvu klasu - barem po onome što dosad pruža - i gdje je bio zametak vaše odluke da ga dovodete na Rujevicu?
-Još dok je bio u mlađim kategorijam, odgovorio je Kek i onda kao da se nečega dosjetio. kao da je pomislio da ga opet provociram, a ja sam zapravo izazivao Dinamovu struku koja mu je omogućila odlazak. Kek se naglo promijenio i počeo govoriti:
-Pavičić ima i nedostataka pogotovo u duel igri ne samo taj. Morati će još dosta toga popraviti.
Naravno, to nije sporno.
Na izlazu sam sreo Domagoja Pavičića. on je zadovoljan tretmanom i pruženim u Rijeci. Ispričao sam mu svoj dijalog s Kekom.
-Svjestan sam ja toga, odgovorio je dečko.
Prvih pola sata Inter je odigrao užasno. Prvi udarac prema Rijekim vratima uputio je Zulim tek u 40. minuti.
Direktor Intera Branko Laljak dao je slikovitu izjavu:
-Zakasnili smo na utakmicu!
U drugom poluvremenu dojam je popravljen, no Zaptrešićani nisu pogodili mrežu.
-Moram priznati da je prvih 45 minuta bilo sramotno. Šteta da u nastavku nismo dali gol. Andrić je imao najbolju prigodu, podsjetio je trener Toplak.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>