SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Dinamo s nešto mesa i kupusa u finalu Kupa. Ćorić za 25 minuta igrač utakmice. Rijeka s igračem manje, ali je i kompletna bila katastrofalna. Heber, najbolji strijelac, najgori! Ponovno loša komunikacija trenera Keka.

Foto: Šogy / Ante Ćorić gol za 3:0Foto: Šogy / Ante Ćorić gol za 3:0

DINAMO - RIJEKA 3:0 (1:0)
 
ZAGREB - Stadion u Maksimiru. Gledalaca: 6.037.. Glavni sudac: Zebec (Varaždin) 5,5. Pomoćni suci: Borut Križarić (Čakovec) i Crnčić (Vrbovec). Četvrti sudac: Đurak (Sisak). Delegat: Vučemilović (Osijek). Kontrolor sudaca: Šupraha (Split).
 
Strijelci: 1:0 - Hajrović (24), 2:0 - Soudani (80), 3:0 - Ćorić (82)
 
DINAMO: Zagorac 7, Stojanović 6, Rrahmani 7, Perić 7, Sosa 7,5, Doumbia 7 (od 89. Gojak -), Ademi 6, Hajrović 7 (od 65. Ćorić 7,5), Soudani 7, Olmo 6 (od 76. Fiolić -), Gavranović 6,5. Trener Jurčević 7.
 
RIJEKA: Sluga 5,5, Žuta 5,5, Župarić 5, Punčec 5,5, Leovac 5,5, Bradarić 5,5, Grahovac 5,5, Pavičić 5,5,  Acosty 5,5 (od 78. Božinov -), Puljić 5,5 (od 69. Gorgon -), Heber 5 (od 72. Kvržić -). Trener Kek 5,5.
Ocjena utakmice: 7.
Igrač dvoboja: Ante Ćorić (Dinamo)
Isključen Bradarić (47) zbog drugog žutog kartona
 
Već treći put u relativno kratkom vremenu Rijekin trener Matjaž Kek dolazi u Zagreb i okolicu nespreman na komunikaciju s novinarima. 11. ožujka ove godine u Zaprešiću, nakon što je u tri utakmice deklasirao klubove iz zagrebačkoga središta, umjesto prihvaćanja komplimenata, ponašao se kao da se radi o Piranskom zaljevu, a on da je ministar Erjavec. Nikako da je riječ samo o nogometu. 7. kolovoza 2016. također u Zaprešiću, ušao je u klinč s riječkim novinarima, prestao odgovarati, pozdravio se s trenerom Toplakom i otišao. I večeras je došao naoštren. Iako je ovaj put imao razloga, nije se trebao podsmjehivati, pa ni lošem suđenju. Doduše Kek je priznao zasluženost pobjede Dinama i s pravom izrazio nezadovoljstvo igrom svoje momčadi u prvom poluvremenu koja je doista bila katastrofalna, ali se na suđenje osvrnuo u stilu: "od 46. minute krenuo je cirkus. Bilo je to suđenje koje će suca dovesti na iduće Svjetsko ili Europsko prvenstvo. Nije u redu da nam se sudac smije u lice".
Kek je na utakmicu došao s preduvjerenjem da će biti oštećen. Ali je prvi bio oštećen Dinamo kada nije u njegovu korist dosuđen kazneni udarac na kraju prvog poluvremena. Potom je u 47. minuti opravdano drugim žutim kažnjen Bradarić, ali prije drugog Dinamovog pogotka srušen je Acosty i umjesto prekršaja za njega, Zebec je Rijekinog nogometaša kaznio žutim kartonom zbog simuliranja.
Kek ima pravo biti nezadovoljan suđenjem, ali tome valja prići ozbiljno i ne uvijek s uvjerenjem da je sve podmetanje, pa i novinarsko pitanje, kao nedavno u Zaprešiću.
Tako je sve završilo gotovo ružno - ni domaći novinari se nisu ponašali sjajno - a izostalo je i jedno pravo pitanje: zbog čega je vodeći strijelac prve HNL Heber Araujo igrao onako očajno.
Kad je o sucu Zebecu riječ njegov je početak bio takav da svršetak ne može biti dobar. Prisjetio sam se kvalifikacijske utakmice između Segeste i Vala koju sam 12. lipnja 2013. gledao u Sisku. Poslije toga sve je bilo jasno.
Dinamo je svoje najbolje minute odigrao kad je u 65. minuti u igru ušao Ante Ćorić. Najgora dionica domaćih bila je od 47. minute pa do toga trenutka kada je s igračem više igrao - užasno.
Ante Ćorić je za samo 25 minuta zaslužio epitet igrača utakmice. Vrlo dobro, standardno, postojano i bez pogreške odigrao je Borna Sosa.
Trener Jurčević je poslije svršetka rekao: 
-Bilo je dosta dobro, ali ne i perfektno.
To je kao sarma ili prosjek. Nešto mesa i nešto kupusa. Pa je ukupno Dinamo bio dosta dobar. I igra u finalu Kupa protiv Hajduka.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
TIM Kabel
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room