SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

U Dinamu slatka vjenčanja i mučni razvodi s trenerima. U manje od dvije godine, po peti puta, gledali smo: ulaze Vlak, Lesički i novi trener. To je danas bio Bjelica: Dinamo je najveći klub u kojem sam bio. Ima kvalitetu, ali treba ući u glave igrača

Foto: Djuka / Nenad Bjelica na inauguracijskoj presici Foto: Djuka / Nenad Bjelica na inauguracijskoj presici
Već smo navikli na tu scenu! U manje od dvije godine gledali smo je po peti put. Ulaze sportski direktor Vlak. glasnogovornik kluba (u ovom trenutku) Lesički i novi trener. Danas je čvrstim korakom i uočljivo samouvjeren umarširao Nenad Bjelica koji će 20. kolovoza imati 47 godina. Posljednji put vidio sam ga u prosincu 2.000. godine kada sam mu na velikoj svečanosti, kao glavni urednik Večernjeg lista, predao "zlatnu skulpturu" namijenjenu najboljem hrvatskom nogometašu u toj godini. Ali tko će se toga sjećati. 
Za konferencijski stol sjeli su Vlak, Bjelica i Lesički. Po običaju glasnogovornik je predstavio "mladenca" i njegovog "kuma". Potom je "kum" zapravo sportski direktor, sav crven u licu, s nekoliko formalnih rečenica proglasio Jurčevića bivšim. Rekao je i da se novi zove Nenad Bjelica i da je mlad trener. Ne znamo što je onda Prelec s 30 godina koji je HNK Goricu uveo u Prvu HNL: Inače je Dinamov trener.
Nenad Bjelica nije bio zbunjen činom predstavljanja. Biti će da je svjestan kako su u kratkom roku prije njega otkaze dobili: Kranjčar, Petev, M. Cvitanović i Jurčević. Ni jedan nije na klupi izdržao ni godinu dana. Dinamov (još uvijek) gazda Zdravko Mamić olako troši trenere! Kako ih olako otpušta, tako ih i bez temeljitoga razmišljanja dovodi, sukladno svojim nezagrebačkim i nepurgerskim emocijama. Jedino je u jednom trenutku bilo logično i isplativo dovesti Kranjčara.
Bjelica je dao znati da ima visoki gard, kao boksač koji se lako ne predaje i sa zanimanjem čekamo njegove prve ulaske u ring. S igračima, s Mamićem, pa i s navijačima.
Njegova analiza stanja je zanimljiva:
-Dinamo ima jako dobru ekipu, ali igračima treba ući u glave. Najviše ću - u svezi utakmice s Interom i finala Kupa s Hajdukom - postići razgovorima.
Naravno nije zaboravio reći ni ovo:
-Došao sam u prvaka Hrvatska u klub koji predstavlja primjer. Dinamo je najveći klub u kojem sam dosada bio.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano