SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Vraća li se Rudeš izvornom Rudešu? Do petka odgovor, nastavlja li se suradnja s Alavesom? Glavni problem kluba biti će što više nema novaca od Dinamovog nastupa u Ligi prvaka. To je bilo pola proračuna

Foto: Djuka / Ivan KneževićFoto: Djuka / Ivan Knežević
Do petka će se znati hoće li Alaves nastaviti svoju suradnju strateškoga partnerstva sa zagrebačkim provoligašem. U proljeće je ta suradnja promaknula Rudeš u najveće iznenađenje hrvatskoga nogometnoga prvenstva.
-Ne bih želio zaključivati po nesigurnim pretpostavkama, kaže predsjednik Ivan Knežević i dodaje: pričekajmo do petka.
Ako se suradnje ne nastavi, je li bi to bio kraj prvoligaškoga Rudeša?
-Ne bi bio kraj, nego bi značio povratak izvornom Rudešu, pri čemu je najveći problem što ostajemo gotovo bez pola proračuna. Uefa je jako dobro honorirala nastup Dinama u završnici Lige prvaka. Od toga su se pomogli svi naši prvoligaši. S obzirom da Rijeka nije postigla taj uspjeh prestao je i dotok toga novca. Neće to biti samo naš problem, nego i ostalih prvoligaša. Osjetiti će se on i ako Alaves ne prekine suradnju.
Što ako se suradnja nastavi?
-Doći će novi trener i novi igrači. Nije ovaj odlazak Aire i ostalih igrača ništa neplanirano ni neuobičajeno. I francuski drugoligaš Sochaux je klub, partner Alavesa. I to da kažem B partner. Rudeš je recimo C partner. Prvo se moraš dokazati u Rudešu pa ideš u Francusku. Nije to nikakav genijalni ni neočekivani angažman Aire, Andersona ili Paesa. To je planirani put.
Što ako Alaves odsutane od daljnje suradnje? Da li će Rudeš propasti?
-Razmišljam i o takvom ishodu i neću ga dočekati prekriženih ruku. Rudeš će se vratiti svome izvornome obliku. emotivnom, ali dragom. Biti će novih imena. Ponavljmam, glavni problem, s Alavesom ili bez njega, je ta gotovo polovica proračuna koju je darovala Uefa na račun uspjeha Dinama.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>