SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Mamić u 21 sat s novinarima. Ili se boji petogodišnje osude, ili prelazi u novi napad? Za mene se večeras moli zagrebački mitropolit, rekao je u početku i na kraju poručio: Dinamo mi duguje 6 milijuna eura. Ulagao sam u mrtvoga konja!

Zdravko Mamić održao je večeras u 21 sat konferenciju za novinare na kojoj je bilo i oko stotinu članova radne zajednice kluba među kojima i predsjednik Mirko Barišić i predsjednik NO Miroslav Rožić.
Nije sasvim jasno je li to bio Mamićev oproštaj uoči prvostupanjske presude u srijedu na osječkom sudu ili je to bilo snaženje osobne vjere da presuda neće biti pet i više godina zatvora što bi i prije pravosnažne valjanosti značilo automatski ostanak u pritvoru.
Mamić je žestokim riječima napao bivšeg glavnog  državnog odvjetnika Dinka Cvitana  i Tamaru Laptoš ravnateljicu USKOK-a i rekao da su oni dogovorili urotu i činili pritisak na Sudsko vijeće da ga osudi. Osobito su bile teške riječi upućene Cvitanu. U svezi s tim Mamić je predočio prijepis snimke razgovora između Cvitana i nekoga suca u Osijeku iz kojeg bi valjalo zaključiti da je Cvitan pritiskao na suca da se Mamić i skupina osude. Izvor prijepisa Mamić nije znao jer ga je, kako je kazao, našao u poštanskom sandučiću svoje kuće.
Mamić je tvrdio da je njegov tužitelj neovlašten da je financijski vještak nezakonit, te da je Skupština GNK Dinama odlučila da nema štete po klub.
-Kada nema štete, nema ni kaznenog djela, misli Mamić.
-Novi državni odvjetnik (Dražen Jelenić) nema pojma o mojem spisu i u utorak ujutro će primiti mojeg odvjetnika, nastojao je dalje poentirati Mamić.
U svom nastupu dugom više od jednoga sata Mamić je zaključio:
-Nije mi omogućeno pravedno suđenje. Ovo je kriminalni i politički progon. Moja sljedeća konferencija biti će u Bruxellesu.
Mamić je konferenciju počeo izjavom da se za njega večeras moli zagrebački mitropolit Porfirije, te da je trebao biti na večeri s njim Draganom Džajićem i Dušanom Savićem negdašnjim nogometašima Crvene zvijezde.
U više različitih interpretacija koje je večeras dao osobito je zazvučala ova:
-Dinamo mi je dužan šest milijuna eura. Ulagao sam u mrtvoga konja!
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>