SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Inter je Andrića, Mazalovića i Šarića prodao u inozemstvo. Prinove Nigerijci Solomon i Ajaya već afirmirani u Hrvatskoj. Iz Rijeke na pusudbi J. Čeliković i Vuk. Došao Kelava, vratio se Mamut. Prijeko potrebna dvojica veznih

Foto: Djuka / Samir ToplakFoto: Djuka / Samir Toplak

Inter je prilično iznenadio s najavom kandidata za sezonu 2018./2019. Neki su otišli, neki su došli i još će ih doći. Komnen Andrić jako važan za igru Zaprešićana prodan je u Belgiju, a jednaku sudbinu doživjeli su važni vezni igrači Mazalović i Šarić. Prvi je otišao u Mađarsku, a drugi u Latviju. Sada je prijeka potreba na njihova mjesta dovesti druge. Petar Mamić je otišao u Rijeku. Nema ni Grgića i Komorskog. Ali je Dalić tu. I Nekić. Došao je iz Njemačke mladi vratar Topić. Jakov Puljić je definitivno igrač Rijeke.
-Ostali smo bez važnih veznih igrača. Novaci moraju biti provjereni i i dokazani igrači, ističe trener Toplak.
Doduše ne izravno, ali u biti svakako iz Rijeke, s kojom je napravljena dobra komunikacija, dolaze Nigerijici Salomon i Ajayi iz poznate agencije Abuja. To su kod nas poznati igrači koji su stjecali afirmaciju kroz neke domaće i inozemne klubove.
Na posudbu dolaze Jasmin Čeliković (19), stoper, rođen u Bihaću, počeo u Vrapču u Rijeci od 2015. te Međimurec, Matej Vuk (18), napadač, koji je u juniorima Rijeke također od 2015.
S posudbe iz Sesveta se vraća Ivan Mamut (21), a dolazi i Ivan Kelava u 31. godini iz inozemstva vratar koji je branio za Dinamo na 101 prvenstvenoj utakmici.
Inter ostaje vjeran svojoj politici afirmacije pa potom prodaje igrača. Na tome se jedino i može živjeti.
Treninzi u Kupljnovom održavati će se u 9,45 i 18,30 sati.

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>