SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Bjelica izborio veliku pobjedu: Sammir ne dolazi! Pred Bjelicom je velika zadaća da iz Majera napravi novoga Modrića. Šunjić bi u Maksimiru mogao eksplodirati. U subotu na Hitrec-Kacianu protiv Rabotničkog

Foto: Djuka / Bjelica na predstavljanu glavnog sponzora i iprinovaFoto: Djuka / Bjelica na predstavljanu glavnog sponzora i iprinova
U Dinamu je održano prvo druženje s novinarima otkada je Zdravko Mamić izabrao dobrovoljno preseljenje u svoju drugu domovinu!
Prvo smo gledali potpisivanje "generalnog sponzorstva" između GNK Dinama i tvrtke Lana Karlovačka tiskara koji se aktivira s početkom natjecateljske sezone 2018./2019. Na prsima adidas majica nositi će ime glavnoga partnera.
Potom je glasnogovornik Lesečki pročitao inema prinova u plavom dresu: Damian Kadzior, Luka Menolo, Ivan Šunjić, Emir Dilaver, Mislav Oršić, Bojna Knežević, Adrian Šemper i Mario Šitum. Od njih su neki već nosili dres "najdražega kluba".
Ono što nije rečeno, a trebalo bi se dogoditi vrlo brzo su potpisi Lovra Majera i Marina Leovca.
Među novacima nije bivši igrač Sammir koji se već jednom neuspješno vraćao i koliko nam je poznato ni trener Bjelica nije bio za njegov novi povratak. Čini se da tako nije mislio Zdravko Mamić "savjetnik u egzilu", ali njega će se i onako sve manje pitati. Osim onih koji su se baš dok kraja "dali".
Pitali smo Bjelicu i on nije izrijekom demantirao da je bio protiv Sammirovog dolaska, ali se to dalo pročitati. Sammir je preumoran za novi početak, a nikada i nije bio "lud" za špartanskim treningom.
Velika je stvar dolazak u Dinamo iz Lokomotive Lovra Majera (20) i Ivana Šunjića (21). Doći će i Marin Leovac. Majer je najbolji igrač Prve HNl na svojoj poziciji, a možda i više od toga, on je dakle dragulj, još doduše neizbrušen i Bjelica se prihvatio velike i teške zadaće: da iz Majera napravi najboljega igrača Hrvatske i možda budućega Modrića.
Iza nas je jedno loše iskustvo s Ivanom Fiolićem koji je na inzistiranje Cice Kranjčara 28. kolovoza 2016. kao junak ljetnoga dijela europske lige iz Lokomotive prešao u Dinamo. Mogao je u belgijski Genk, ali je Dinamo imao pravo prvokupa. Potom ga se dohvatio bugarski trener Petev i potpuno ga bacio unatrag. To je onaj trener kojemu je Zd. Mamić čak i ugovor produžio, a da ničim to nije zaslužio.
Ako za nekoga u potajici mislimo da će eksplodirati u Dinamu, onda je to zadnji vezni Ivan Šunjić.
Još je neizvjesno ali je vrlo vjerojatno da će otići Soudani i Benković, Inače, to je momčad koja bi se mogla nadati prolasku u Ligi prvaka: Livaković, Benković, Ademi, Šunjić, Majer, Olmo, Soudani, Gavranović...Imena za poželjeti.
Dinamo će ova tjedan trenirati u Maksimiru, te u subotu u 17 sati na Hitrec-Kacianu odigrati prijateljsku utakmicu s Rabotničkim.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>