SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Na prvoj prozivci Rudeša Albanac, Brazilac, Francuz, Kamerunac... i među 31-nim samo trojica dosadašnjih. Rudeš se hvata za slamku, predsjednik Knežević garantira siguran, ali skroman nastavak prvoligake bitke. Tvrdi: nećemo odustati

Foto: Šogy / Prva prozivka u RudešuFoto: Šogy / Prva prozivka u Rudešu
Na prvoj prozivci NK Rudeša skupio se 31 igrač, ali smo samo trojicu prepoznali: Čondrića, Picaka i Boršića. Bio je i Fazli, ali se zbog ozljede nije zadržao. Među igračima bilo je i tamnoputih, te momaka različitih nacionalnosti: Albanac, Brazilac, Francuz, Kamerunac...Prvi trener je, kako smo već pisali, Ivan Matić, a njegov asistent je Džemal Adiji. 
Proći će još vremena dok se spisak ne kompletira, a još više  dok se sastav donekle složi i uigra. Dinamo će dati nešto igrača, Hajduk nešto i Osijek nešto. Ovo je ipak Prva HNL, no dojam je da to klubove puno ne fascinira. Primjerice, svaka čast Osijeku, ali ne može on imati prvu i svoju drugu momčad u Drugoj HNL, te još  snabdijeti i Rudeš s igračima koji mogu biti konkurentni u prvoj ligi. To je neizvedivo.
Rudeš se hvata za slamku jer je u iznimno teškoj situaciji. Iz razgovora s predsjednikom Ivanom Kneževičem zaključujemo da je najvažnije  ostati u natjecanju, ne predavati utakmice, ispunjavati osnovne financijske obveze i svakako izbjeći odustajanje tijekom prvenstva i izbacivanje što bi donijelo dalekosežne posljedice.
Govoreći igračima na sredini igrališta, Knežević je kazao:
-Garantiram da smo osigurali sredstva da možemo nastaviti prvoligaško natjecanje. Nećemo, kao u  vrijeme Alavesa, trošiti na skupe igrače, skupe trenere i skupe večere. Nećemo težiti ni za nekim osobitim plasmanom na ljestvici.
Poslije u razgovoru s novinarima, predsjednik je najavio da ima zainteresiranih ulagača i da će on za mjesec, dva to osigurati.
Zasad je sve to na staklenim nogama i bilo bi doista ružno da poslije nekoga vremena Rudeš odustane od natjecanja.. Ali predsjednik Knežević koji je u neku ruku ostao sam, ima izuzetnu volju i gaji vjeru.
Trener Matić je prvu utakmicu najavio za 27. lipnja protiv selekcije sindikata.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>