SportNews.hr

prava sportska priča

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

Prinove i povratnici Lokomotive pobijedili Rudeš u nastajanju s 1:0. Gol je zabio M. Babić. Igrali Božić i Djurasek. Trener Tomić: Nitko još nije pojačanje. U Rudešu začudo optimisti. Trener Matić: Još selekcioniramo. Boršić: Biti će dobro

Foto: Djuka / Božić iz Maksimira na KajzericiFoto: Djuka / Božić iz Maksimira na Kajzerici
LOKOMOTIVA - RUDEŠ 1:0 (0:0)
 
ZAGREB - Igralište na Kajzerici. Glavni sudac: Firm. Pomoćni suci: Jović i Rašić.
 
Strijelac: 1:0 - M. Babić
 
LOKOMOTIVA: Vasilj, Hujber, Menciraj, Smojo, Rožman, Jakić, Djurasek, Kolega, M. Tolić, Kastrati, Božić (Kramer, Oluić, Miličević, Halilović, Matko Babić). Trener Tomić.
 
RUDEŠ: Mohorović, Burić, Grbavac, Crnogorac, L. Vojković, Šokćević, A. Tolić, Vidović, Manaj, Jambrek, B. Petrović (Picak, Džijan, JordanObanor, Deković, F.  Vojković, Milenković, Da Silva, Aleksis, Mrkonjić, Begnović). Trener Matić.
 
Lokomotiva i Rudeš odigrali su 2x30 minuta s novima igračima ili s onima koji su se vratili s posudbe (Lokomotiva) ili gotovo posve novima (Rudeš). Pobijedila je Lokomotiva golom Matka Babića u drugih pola sata.
Ne možemo davati vjerodostojne ocjene ni procjene pogotovo za Rudeš u kojemu su sve nova imena od kojih smo neke prvi put vidjeli. Presudio je gol Matka Babića (19 godina) iza kojega je izgubljena sezona u Lokomotivi. On je prije nešto više od godinu dana bio na posudbi u Rudešu i bitno je pripomogao drugoligaškom naslovu i plasmanu u Prvu HNL toga kluba. Onda je praktički cijelu sezonu proveo na klupi prvoligaša s Kajzerice. Da je odigrao jednu prvoligašku sezonu za Rudeš možda bi se danas vratio kao gotov igrač. Ovako?
-Drago mi je da sam zabio na samom početku priprema. Možda je to znak da će nova sezona za mene biti uspješna, nada se Babić. 
Naša je pažnja, uz ostale, bila posvećena dvojici pridošlih iz Dinama II, Ivanu Božiću i Nevenu Djuraseku. Iza njih su vrhunska nogometna škola i zapaženi nastupi u mlađima kategorijama.
-Dvije sam sezone proveo u drugoj momčadi Dinama i vrijeme je da pokušam u prvoligaškoj konkurenciji. Osjećam se dobro u Lokomotivi je lijepo i na meni je da se nametnem, rezonira Božić (21).
Neven Djurasek će 15. kolovoza imati 20 godina, vezni je igrač i poslije odlaska Šunjića, Kneževića i Majera izgleda da mu se otvaraju vrata:
-U Dinamu me nisu vidjeli kao prvotimca. Potreban mi je iskorak, kaže Djurasek.
Iako ni jednom od te trojice neće biti lako. Posebice Babiću i Božiću jer je konkurencija jaka: ponajprije Radonjić i Krstanović. Tu je još i Lovrić koji danas nije igrao zbog lakše ozljede. Možda se nešto otvori ako Radonjić ode u inozemstvo.
Ni trener Goran Tomić nije ništa obećavao:
-Sve su to prinove, a tek valja vidjeti je li tko i pojačanje.
U Rudeša prevladava optimizam iako su od prošlosezonskih ostali samo Boršić i vratar Picak. 
Boršić kaže:
-Biti će to dobro. Imamo dobroga trenera.
A i trener Ivan Matić također nije djelovao posebno zabrinuto:
-Prvi dojam je pozitivan. Još djelujemo na selekciji igrača. Pomalo se i uigravamo.
Sljedeću pripremnu utakmicu Lokomotiva igra s Olimpijom 1. srpnja u Čatežu. Na pripreme na Pohorje odlazi 9. srpnja. Rudeš će 27. lipnja u 17,30 na svom igralištu odigrati protiv selekcije sindikata.
CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
Tim Kabel
Alpas

PROMO

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila

⚑ Odabrane vijesti!

CARWIZ rent a car - brzi i povoljni najmovi vozila
DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Petrol d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
IRIS fashion
make-up-room

⚐ Posljednje dodano

>